Уважаваме се ние с нея.Пък ти внимавай с характеристиките,че Карагеоргиево е на един хвърлей разстояние от Айтос,ако ма разбираш за какво намеквам.Да не търсиш отводки пролетес,поради странни природни явления.
Преглед за печат
Дамянов,смятам,че спама беше в минимално количество,а ако е имало някакъв,то той беше изключително качествен.Наздраве.
После жена нямал. Ами как да я търси, като по цяла нощ ни трие простотиите! Давай на мен метлата! Аз ще изчистя, изгладя и сготвя. Като се върнете с момата- направо от вратата за ногата!
Една рецепта за обичана семейна закуска. Кус кус с леко запържен лук в масълце и зехтин. И малко червено пиперче. Сервира се със сиренце. Приятен апетит.
Уважаеми колеги и колежки, честит празник. Не че имам нужда от повод, но с такъв ми е по сладка ракията. На таз годишната и слагам оценка 5. Салатата е руска. Мезето е пилешки дроб- сотиран с масълце и малко пикантина. На малкия има празничен бонус- порция шоколад. На всички пожелавам повече усмивки и охолен живот. Ха сега наздраве!