Мислех да не пиша, но да подскажа малко. Вгледайте се в коша и маркуча на пчелосмукачката от клипа който съм пуснал.:boi:
Преглед за печат
ХАХАХАХХАХА ХАХ ХА ХА ХА ХХА ХА ХАХА ХА ХАХХА ХА ХХА ХА Х АХА ХА ХА ХХАХАХА ХА ХА А ХАХ ХА Х АХА ХАХА АХ
Ще ме умориш! :laughing: :laughing: :laughing:.
Отиваш до кошера тихо и внимателно. Пуснаш прахосмукачката и набиваш един шут на кошера. Задължително в този ред! Ей ти на технология за гол рой. :laughing: Даже и пари не ти искам :)
https://www.youtube.com/watch?v=922gkjV3iqA
Хаха,кефиш!
Предлагаш лесен вариант но не ме устройва :-) . Ще махна ханимановите решетки т.н ХМ на половината и ще оставя 9 рамки в магазина да видя дали това е проблема защото в момента има принос от липата и предполагам че щат нещат ще пълнят в магазина , долу е пълно с пило та няма накъде даже поразтоварих и сложих за градеж. Въпреки че работят само в 1 плодник семействата са достатъчно силни което за мен е ок и нямат идея за роене което ме учудва защото ЛР , ДБ и лежак тази година при акацията рой.
И много моля колеги по сериозно .
Добре сега по сериозно! Ежегодно имам десетки такива кошери, които не щат да използват магазините. Сменям им майките. Не се опитвам да ги карам да вършат непривични за тях неща!