Първоначално публикувано от
meho
rosti_sz,ще се опитам да изкажа мнение по всяко твое изречение.
1.Работата на отделния пчелар е да участва активно в осмислянето и решаването на колкото може повече проблеми в сектора.
По какъв начин отделния пчелар може да участва /отхфърлям "осмислянето"/ в "решаването на колкото може повече проблеми в сектора"?
2.Откъде се знае кой пчелар е продал продукцията си на безценица /преебал останалите пчелари по вашето изразяване/
3.Отделния пчелар трябва да отглежда пчелите си по начин по който да не застрашава семействата на останалите пчелари около неговия пчелин.
По какъв начин може да се промени разбирането на "отделния пчелар" на примерно казано 75-80 години /макар , че има и такива доста по млади/ които като ги питам преди няколко дни /8-10.09.2016/ с какво са третирали за акар ми казват - ами аз ще ходя тия дни към града и ще взема лентички.
4.Отделния пчелар трябва да се опитва да не бъде отделен пчелар, а част група която да е част от по-голяма група и т.н.
В това съм абсолютно убеден, но за съжаление изглежда манталитета ни ли, или не знам как да го нарека не ни дава да се случи .
5.Отделния пчелар трябва да се противопоставя по краен начин на всички опити на изкупвачите и държавата да се ебава с него.
Посочете един начин на противопоставяне срещу изкупвачите / срещу държавата не ми посочвайте защото вярвам , че и вие не вярвате, че ще има ефект/?
Ако може изброявайте още.