Сокерес бре братчето ми Атанасов соске пищингяс/ШЕГИЧКА/.:bigsmile:Дай първо отговори в другата тема,че после тука.:bigsmile:
Преглед за печат
Преди 30 години на Балванския сбор_ 25 октомври вечерта жена ми удари с нашия Москвич точно там едно прасе.Бяха цяла сюрия и аз и викам цели най малкото,че отиде колата,но се разминахме само със смяна на калника и десния фар.Така,че точно там им е пътя от Дунавската равнина към Стара планина.След като пожънат царевиците се изтеглят към Балкана да търсят жълъди.
Утре се открива лова на дива свиня.Пожелавам на всички колеги наслука и успешен и най важното безавариен сезон.Гледайте нагоре по дърветата за роеве,аз всяка година намирам по някой рой октомври месец.
Само с едното око нагоре, да няма : Глиган гони пчелар.:bigsmile:
https://i.ytimg.com/vi/kXnDwbcMVa8/h...fiXVX_tokfbCIQ
Ти се готви за морето! Балкана остави на хайдутите. Аз чакам да се оправи времето и запуквам зарганите!
Преди ходех, но сега наблягам на чернокоп. Два пъти влизах за сафрид и с цената на неуморно махане кусах. Общо около 5-6кг. Сега гледам към сряда се оправя морето и робчетата май ще почакат.blush;
пп. последния път (преди седмица ) на Акра имаше доста зарганджии, там ходиш ли?