Отводки ЛР на 80лв. на 4 рамки колкото искаш.
Толкова вървят и ДБ на три рамки.
Априлските могат да стигнат и до 100 лв. но отводките след 10.05 са по 80 кинта.
Преглед за печат
Отводки ЛР на 80лв. на 4 рамки колкото искаш.
Толкова вървят и ДБ на три рамки.
Априлските могат да стигнат и до 100 лв. но отводките след 10.05 са по 80 кинта.
Ей така се правят 500лв от кошер.:yo:
Абсолютно съм съгласен с цените на отводките . С тези цени на едро на меда догодина и кошери може да се продават на тези цени .
Гледах цените,чесах се по врата,ииии в крайна сметка реших:Успех на играчите по НПП. Аз няма да играя защото не виждам смисъл.Кошерите си ги правя сам,отводки,майки тоже.За времето през което съм пчелар съм се сдобил с 2 вани за разпечатване,ел.радиална центрофуга,парна восъкотопилка парен нож за разпечатване и всичко необходимо без НПП.Успех на играчите.
Аз съм от скоро пчелар и много тия програми не са ми ясни,но според мен си е жива далавера да се купят отводки по НПП.като гледам по 20-25лв давате за майки а тая отводка ви излиза около 45лв.Аз бих се възползвал стига да зная че производителя е читав.Една отводка ако я обедяня с едно семейство в медосбора мисля че ще съм и на печалба,но това си е мое мнение
.Аз бих се възползвал стига да зная че производителя е читав
писах :bigsmile: