Първоначално публикувано от
Mateev
Тука си напълно прав. Не знаеш колко пъти съм си казвал "Защо се ядосвам за такива глупости? Нека всеки сам да си троши главата както си иска и колкото си иска".
Забелязваш ли колко много от компетентните хора във форума си мълчат и гледа сеира на останалите. И причината е само една - благодарност няма никаква, а ако въобще се появи някакъв коментар от някого, то той ще е за критики или за оплювки. Естествената реакция при такова едно отношение е отдръпване от дискусиите и пълно мълчание. И не знаеш колко много пъти съм се заричал да направя същото.
Та благодаря ти за критиката. Тя за пореден път ми напомни, че НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО. Ще си направя верните изводи и ще си коригирам бъдещото отношение към пчеларите, които просто не заслужават човек да се хаби заради тях. Още веднъж ти благодаря .......... вече съм свободен човек, без ограничение на личния морал...... Другите не ме интересуват ........ Нека всеки да си извърви своя личен път и да си блъска главата в стената колкото си иска - това вече не ме интересува.