Вальо,поправи си от части последните мненията,че доста хора ще ги прочетат,чисто приятелски савет,няма да влизам в каквито ида било спорове за каквото и да било
Преглед за печат
Вальо,поправи си от части последните мненията,че доста хора ще ги прочетат,чисто приятелски савет,няма да влизам в каквито ида било спорове за каквото и да било
Аз не се засягам. Поправи ме ти, моля. Ако не става дума за правопис де - него ме мързи да поправям.
Пиша каквото се случва - особено 2011 есента пилото спря началото на септември. Пролетта имах бум на пило.
Пчелите от споменатите семейства наистина имат видима разлика с другите, не си измислям, не съм го прочел някъде. И наистина едните занасят умрелите над къщата а другите едва ги изнесат и тупнат долу. Това как мислите, дали ще даде отражение на пролетната смъртност (заслабването напролет) :) ?
Не натрапвам и не уча никого, но и от моето не отстъпвам - предпочитам пило началото на февруари, отколкото октомври. Според мен ми излиза по-икономично, по-малко разхищение от там и по-рентабилно.
Това е достатачноЦитат:
Първоначално публикувано от valyo