Съгласен съм. Пчелите са си живи същества. Те се възпроизвеждат, а не се произвеждат. Ако не им е кеф да се размножават, ще произведете дедовия...Цитат:
Първоначално публикувано от iris
Преглед за печат
Съгласен съм. Пчелите са си живи същества. Те се възпроизвеждат, а не се произвеждат. Ако не им е кеф да се размножават, ще произведете дедовия...Цитат:
Цитат:
Първоначално публикувано от Mind_Control
drinks; drinks; drinks; drinks; drinks; drinks; drinks; drinks; drinks; аз се опитвам да съм пчелар, не да бъда производител.
По спокойно !Нервичките са в излишък!Ако искаш да коментираш майките които си произвеждам,първо трябва да имаш поглед върху тях,не плямпане от няма и къде!!!Не продавам майки и не твърдя че регистрираните майкопроизводители са стока.Изкриви темата защото трябваше да спреш,но не се усети! hi;Цитат:
Aз мисля, че това са много верни думи .Цитат:
Елементарен български език, бе, хора, какво има да се спори?!!!
Извеждам майки, не ги гледам. Гледат се пчелите, полагат се грижи за тях. Нищо не им се отглежда на майките, само се извеждат и се пр(и/о)дават, когато са годни за работа (а, както се чува, някои негодници ги продават и негодни). И когато това е многократно, ПРОдължително, се получава ПРОизводство.
Въдя, гледам, отглеждам, чувам са синоними.Цитат:
Първоначално публикувано от павликянин
Може би извеждам ти прилича на произвеждам? wink;
Като ще си поставяме диагнози: произвеждайте си майките, които не продавате, комплексари дал Господ. kiss;Цитат:
Първоначално публикувано от Farar
На мен ми е интересно от какво аджеба ги произвеждат тия майки? От рециклирани суровини ли?Цитат:
Извежда си ги на разходка човека :DЦитат:
Да прекратим спора. Цитат от тълковен речник на бългорския език:
Дума Описание - отглеждам отглеждаш, несв. и отгледам, св.
1. Кого. Грижа се за дете, докато порасне и стане самостоятелно. Тя е отгледала три деца.
2. Какво. Развъждам птици или други животни. Отглеждам фазани.
3. Какво. Грижа се за растения. Отглеждам рози.
Забрави да уточниш,че имаш предвид себе си wink;Цитат:
Целувката бе излишна :D
hi;