Това дето си го написал хич не е малко!
Защо трябва да се давиш в лицемерие?
Лицемерието, чрез думата "колегия" почва да прелива в четкаджийство.
Тука пак се изложи пред "колегията".
Защо не поработиш в-у себе си, а си се загрижил за форума?
Преглед за печат
Това дето си го написал хич не е малко!
Защо трябва да се давиш в лицемерие?
Лицемерието, чрез думата "колегия" почва да прелива в четкаджийство.
Тука пак се изложи пред "колегията".
Защо не поработиш в-у себе си, а си се загрижил за форума?
Нали знаеш какво мисля за форума? ФОРУМА Е ОГЛЕДАЛО!!! Чийто задник по твои думи гъз се появи пред него, това показва и той/форума. Та, на фона, на трагедията, на Йосифов, вие отново си показахте задниците/гъзовете. Кантар няма да използвам. Всеки от присъстващите да премери кой колко тежи и сам да си вади изводите. Иначе моята работа е лесна, вкарвам ви никовете в едни правоъгълничета, компа/форума ме пита "за колко време"? Избирам опцията и...кой да избера!?!? Ти кажи? ;) Хайде сега си сядайте на задниците/гъзовете и мирувайте.
Даже и аз се усмихнах,като Борката,но Благодаря за съчувствието и предложението,Благодаря и на Колегията,но не е необходимо да ми се "удря рамо".Можеби,рамо ще трябва за молитва за дъжд.Отселелите пчели ще се справят с моя помощ.
Ето,например,високата температура е един вид третиране срещу вароа..Ще спестим на пчелите тровенето,което и без пожара им го спестявам...
И други плюсове се появяват,но засега ще ги запазя за лична консумация...
Още веднъж Благодаря!
Вервам,знаеш как се действа при пожар.....
Остави ги да поддържат огъня.
И двамата ги разбирам.
Ето,например,оня ден изпращам снимки от пожара на един приятел,ама той малко недоскиф...ми праща "приятни изживявания" и днес прочитайки форума,сложил цаките и разгледал снимките от вайбъра....
Огън,огън гаси!
Ееей лоша работа е станала... Жалко за загубите и пораженията, ама можело и да е по-лошо, а па ти Наборе ще се оправиш бързо. Даже и без наша помощ, май?
Имахме някъде тема за пожаробезопасността на пчелина, винаги по това време е актуална. Вода, ниска трева или никак и вече квото каже Горния. И кошерите да не са на гуми.
Наборе да си призная "мързела" спаси,останалите кошери от пожара.:laughing:
Обикновено засенчвам кошерите с окосената трева около тях.Засенчването беше запланувано за неделята,след последната врътка на центрофугата.
Иначе,гуми,използвам времено,точно в тоз период,при производство на августовски майки......но пожара ме изпревари,което радикално променя мислите ми за засенчване и основа за времените отводки...
Факт! Ако знаем кога какво е правилно животът ще бъде различен. Аз отдаавна не бях засенчвал, но в неделя като извадих квото там и насякъх бъзак че го прекръстосах отгоре... Даже мислех да правя снимки за тука, ама се бях уморил порядъчно. Гуми също ползвам за временни подложки.. Абе требе да се внимава и пак на първо място е Негово Величество Късмета.
Не знам доколко е правилно. Аз преди засенчвах с бъзе, обаче много бързо съхне в жегите. Тази година на двата най открити кошера които са един до друг им сложих мрежа против слънце, така че да минава отгоре през двата и да се спуска от двете им страни. Като на самите капаци отгоре съм сложил изолация и мрежата е над нея и съм застъпил с тухлата това нещо. Ще пусна и снимка.
Прикачен файл 11484