Това за мен ли е да нямаш грешка с цитата?:bigsmile:
Преглед за печат
1.Можеш да ги свалиш като имаш изградени пити и свалиш долу пилото и майката а може и да ги качваш на горе по лесно е слагаш още един магазин и пускаш плодникови рамки за градеж да имат горна прелка а тоя долния го ограничаваш с един чувал.
2.Кога да стане тая работа ами когато се затопли и има градеж а ако го пръехвърляш когато решиш и е разпуснато кълбото ама ти трябват изградени пити и мед мед и перга.
3.Що да се сменя майката ако си е добра що да я сменяш да пуснеш питомното и да гониш дивото иначе когато ти решиш при наличие на търтей и трайно топло време /е стандартната работа иначе корифейте други ги вършат/.
П.П.И аз не съм баш стар вълк ама това няма значение
Чудя ви се на някой хора без чичо Гошо как искате човек от един рой да го направите Майстор пчелар.:bigsmile:Ами оставете го човека нека се развие.:bigsmile:Аз затова исках само снимка отвън на кошера.:bigsmile:
joro_tanev, като изключим глупостите се надявам, че ще можеш да извадиш нещо ценно от написаните постове и да оправиш кошера си до прилично състояние. Макар, че и така да го оставиш, ще влязат в ритъм. Само им постави питка и като започне по усилен прашец и по - топло време премини на сироп. Майката ще я прецениш в последствие..