Аз пък ям колкото искам- салата. И пия колкото мога 100 грама! Ако почна и тея хапове май ще докарам докъм 120 лазарника. Но за третото, само ще си мисля..:tres:
Преглед за печат
Аз пък ям колкото искам- салата. И пия колкото мога 100 грама! Ако почна и тея хапове май ще докарам докъм 120 лазарника. Но за третото, само ще си мисля..:tres:
И мисля, че пропускате най- важното момчета. А именно позитивната нагласа към живота, усмивка и добрина!
Любимата ми тема за удължаване на живота въпреки, че съм само на 33 години :) Във форума на BB-Team знаят за тази ми слабост.
Метформина най-просто казано симулира ефектите от глада (калорийна рестрикция), от там идва ефекта му!
Темата е много дълга и интересна. Ако ми остане време, ще ви напиша това-онова.
https://www.youtube.com/watch?v=I93K9eW-xkQ
Ето едно инключително интересно филмче за проф. Павел Добрев и тренировките по силов трибой при по-възрастните.
Изгледайте го, пък после ще задълбаем и ви почвам с по-сложните термини като оксидативен стрес, инсулинова чувствителност , теломери на хромозомите, AMPK, mTOR, белтъен синтез, крослинкнати протеини, стволови клетки... :)
Малии, болната ми тема- на фитнес с ракия и овчарска! Еваларка, браточка:yahoo:
Сега, според мен първото условие да бъдем дълголетни е да спрем месото!
Тяна,много си прав.Наскоро пуснах едно клипче в конспирацията,което много простичко и логично обяснява ефекта на стреса върху човека.Ставаше въпрос за гените и т.н..Може би знаете,но да попитам - в кой отрасъл(работа) се налага често поставянето на байпас на сърцето?
На въпроса на Павката- няма начин да не е свързана с много хора! Слънчо не се драчи- това е само ако ти пука!
Гоше, гледам включи се. Един въпрос- какво ли ще кажеш на комшията, ако те види освен сланината да разтегляш пудрата на кантара?:laughing: