Точно така. Напролет примерно вече не го спазват това правило. И едно изключение - когато го крадат също не спазват правилото.
Преглед за печат
Здравейте,
оле, добре сте ми сипали ;), но така де, незнашещия понякога става и за смях! Купон да става и да е забавно!
Та, както казах за отчета, все пак нали е това идеята на форумите: отидохме, извадихме, каквото имаше и цялата манипулация мина успешно (2-3 ужилиха мъжът ми и това е, но прочетох тук за едно хомеопатично лекарство и резултата е на лице, не е подут и не го сърби).
Определено меда си беше сменил позицията, защото в понеделник беше в магазина и имаше много, но вчера не чак толкова. Много пчели има и предполагам, че си го хапват или знам ли.
Искам да кажа, че беше много емоционален ден и най-сетне успяхме да опитаме меда, вкуснен е :) . Казвам най-сетне, защото може и да имаме само 6 кошера, но даваме всяки свободен ден за тях, защото искаме да са добре и да успеем. Предполагам някои от вас са забравили, когато са започнали през какви чувства са минали, за да станат това което са! Никой не се е родил научен!
Успех на всички!
И, да, и пчелите и пчелина изненадващо все още са в един имот!
Хич да ти не пука, я ни виж и знаещите как постоянно ставаме за смях. Даже и в тая тема, хаха.А пък емоцията се помни цял живот. Най-важното в цялото приключение е , че ни показа как вземаш решения в условия на недостиг на информация /цитирам уважаемия г-н Матеев/ а и Помощникът изпълнява безпрекословно, хаха. Това че има много пчели е екстра, че сте им освободили място - също. В подобна ситуация и при определени условия някои колеги биха напълнили хранилките. Викай сега "Дай Боже хубаво време"! Медът, викаш, много сладък?
Е, аз съм го споменавал и друг път. Повече от четвърт век работя с хора и много бързо ги претеглям. Включително и по умението им да боравят с думите. Постоянният и повсеместен спам вече дотегна на всички. А патологичният стремеж на няколко момчета нонстоп да са под светлината на прожекторите /предполагам - дефицит на родителско внимание в ранната им възраст/ кара все повече колеги да посещават форума... с отвращение.
А няма ли да е по-лесно да спрете да се заяждате един и друг и да си играете на "кое е по-, по-, най-", спамът да се чисти и темите да се подреждат по същество?