Мъж носи цветя на жена си за 14.02
-Е не можеш ли да ми подаряваш цветя и през останалото време от годината, а не само за Свети Валентин? - сопнала се тя
-А ти не можеш ли да бъдеш вещица само за Хелуин? -отвърнал той
Преглед за печат
Мъж носи цветя на жена си за 14.02
-Е не можеш ли да ми подаряваш цветя и през останалото време от годината, а не само за Свети Валентин? - сопнала се тя
-А ти не можеш ли да бъдеш вещица само за Хелуин? -отвърнал той
Мъж и жена се карат.
- Може ли поне да гледам телевизор!?
- Може, но без да го пускаш.
Осъден на смърт се качвал на ешафода.Палачът му прошепнал:
- Ей,брат,нищо лично! Нали знаеш - такава ми е професията! Не влагам лоши чувства!
Обреченият въздъхнал:
- Да,знам!
Човекът с черната качулка продължил:
- И не ме мразиш?
Нещастникът поклатил вяло глава:
- Не,не те мразя!
Палачът се зарадвал:
- Супер! Ами,хайде тогава да те помоля за нещо!
Когато те попитат какво ти е последното желание - да кажеш да ми вдигнат заплатата! :bigsmile:
Мъжът ми си бутна мобилния и той падна под масата. Моли ме да го вдигна, но аз отказвам, понеже всяка вечер повтарям да не го слага на масата. Докато се разправяме, звъни телефона и дъщерята вдига. От там майка ми пита, защо вдига тя, какво правим ние. Отговорът:
– Тате моли мама да му го вдигне, ама тя не иска, щото той не го слага където трябва...:bigsmile:
Жената на Зеленски го буди.
- Ставай, Путин те търси!
- На кой телефон?
- На вратата е.
Из дневника на един извънземен:
"Ден 53-дойдоха американци, за 4 часа ни разбиха бункера, почерпиха ни хамбургери, вкусно, но не стигнаха за всички- изядохме ги...
...Ден 88-дойдоха някакви японци, с помощта на нанотехнологии, отвориха бункера за 1 час, почерпиха ни суши- вкусно, но не стигна за всички и ги изядохме...
...Ден 153- дойдоха българи, с помощта на лост и някаква майка, разбиха бункера за 10 минути, ядохме шамари(че не сме отворили), не беше вкусно, но имаше за всички..."
Арестуван циганин на разпит:
- Как се казваш?
- Артур.
- Артур, знаеш ли защо те арестувахме?
- Сигурно защото съм крал.
И преди грешката на природата е била същия процент, ама се криеха из подмолите, а сега излязоха наяве, че даже и парадират - станаха по-забележими.
Та зуница да не се пали много, щото оня унгарския депутат и той се палеше, ама отнесе санкциите за неспазване на ковид-мерките.blush;;):laughing: