Ами Ачка и той като тебе я чака да поседи малко в бурето, че белким и са поизпари малко метила:bounce:и са махне миризмата на казань!
Преглед за печат
Ами Ачка и той като тебе я чака да поседи малко в бурето, че белким и са поизпари малко метила:bounce:и са махне миризмата на казань!
Лошото е че няма кой да каже :НАЗДРАВЕ!!!
Абе мани, тая вечер щях да пийна една ракийка. Викам на шефката- с марули! Къде ме хвана да сглобявам един скрин- да го е.а в скрина! Артиса ми мерака. Сега смуча едно вино с кюфтета и съзерцавам половин скрин цял и половин на части и си оплаквам съдбатаdrinks;.Хайде тогава наздраве на всички, които използват водата само за м...., по предназначение!
Тянка, и твоята не е лесна!Да бях дошъл поне салатата да ти направя.
Ако беше дошъл, да правиш салата. Хич нямаше и даго почна тоя скрин.
Неси прав-и скрина щяхме да сглобиме.
В Бургас швепса е развален :laughing:
Сутрин за закуска швепс
Прикачен файл 5588
Ти, Дамянич уж много четеш! А не си чувал за бисквитите с катеричка? Това, че го пише отвън не е гаранция за съдържанието :laughing:
Глупости говориш! На това от снимката си варя компотите! :laughing:(В Русия съм, в Русия съм!)
Прикачен файл 5603
Хайде сега да споделя една перфектна зимна салатка за качествена ракййка.
Салата с ряпа на Бат Тянко.
Избирам от всичките видове ряпа в магазина. Настъргвам я и посолявам да престои 20 минути. Добавям един голям настърган морков. И един стрък ситно нарязан праз лук. После изтисквам всичкия сок. След това овкусявам със сол, зехтин, оцет. След много качествено разбъркване отгоре поръсвам с едро смлян лют червен пипер. Може да се сложи лимонов сок и оцет от нар. После само пиячи да има и сговорна дружина. Наздраве приятели!