в понеделник ще ходя да видим какво ще стане и ще споделя sadsmile; дано мине без набиване на канчета :D
Преглед за печат
в понеделник ще ходя да видим какво ще стане и ще споделя sadsmile; дано мине без набиване на канчета :D
Просто кредитът ще ти е по-малък като стойност,тях не ги интересува....важното е,че си платил 25 %,в твоя случай повечко...Цитат:
Първоначално публикувано от borislav aleksandrov
днес ходих в ДФЗ, дадоха ми документите за кандидатстване за кредитиране, специална сметка искат която утре ще е готова и отивам да ги подавам.
за капарото казаха, че няма проблем условието е задължително през банка, ако сумата е над 5000лв. wink;
По-закон е това че всички плащания над 5000лв да минават по банков път,за това го искат :)Цитат:
Първоначално публикувано от галин
За тях не е проблем да имаш 2 плащания да кажем по 3000 лв и да не минават през банка,но вероятността да влезеш в 5-те процента за проверка е доста по-голяма :)
аз не се притеснявам от проверка дори мисля, че ако има повече проверки, измамите и опитите за токива ще са досто по малко
Май че има някакво преразпределение на парите за тази година ? Първоначално бях извън бюджета за лентите и кошерите, днеска ме извикаха да подпиша договор само за кошерите,а за лентите ми връчиха писмо че няма да ме подпомагат понеже нямало средства ???
и аз бях извън списъка и само за анализи са ме одобрили...
Здравейте, колеги искам да попитам някой знае ли кога може да се подава заявление за плащане в разплащателна агенция...
Здравейте мен също ме извикаха от после за да подпиша /за кошери/ но ми казаха че съм в резервите. Някой по информиран може ли да се изкаже.
Най-вероятно си подписал с клауза "Ако хартисат пари да ти платят".Бюджетът по програмата остава не променен.Рискуваш ако не се откажат достатъчно бенефициенти, инвестицията да е изцяло за твоя сметка и стойността и да е доста над пазарната.