Не бързай за рояците .
Остава много време .
Преглед за печат
Както каза един мой приятел от форума "зимата беше в петък". Гледайки прогнозата за следващия месец, а и за другия се вижда, че времето ще е нещо подобно на изминалите месеци до сега. Дори и при по - студени зими има семейства които започват снасяне декември - януари, а тази година няма начин да не започнат и по - рано. Тази година ще бучат рояци и то здраво.
"Колкото повече,толкова повече". Мечо Пух.
Не знам дали ще бучат рояци, но производителите на питки и инверт ще направят оборот.
[QUOTE = Юрий Цветков; 79079] Не знам дали ще бучат рояци, но производителите на питки и инверт ще направят оборот [/ QUOTE] вчера местих няколко бройки. който си имаше много мед август и сега си тежат сандъците. при мен не са консумирали много. ДБ10 с 2 магазина под плодника и плитко дъно ми сцепиха кръста на 20-30 метра.
И при мен не са мръднали заспите, а някой слагат питка независимо от количеството мед в кошера, за това са ги почнали от сега.
Гледах по ТВ един метеоролог от БАН и човека каза, че прогнозата на американците и руснаците е за студ и много снеговалежи през февруари и март.
Така че нищо не се знае както може да е 20 така може и да стане -20.
Сега гледам че си дописвал. Искаш да кажеш, че сандъците са с отделно дъно? И това нещо го дигаш цялото и го разкарваш? Как, с въжета отдолу ли, с куки ли или нещо друго или па ключалки има всяко за всяко? И какъв е смисълът на упражнението с магазините под плодника, в края на краищата?