Колеги не бързайте да продавате мед няма! Вече дребните търговци по кооперативните пазари започнаха да купуват букета по 6лв за кг в по малки количества но всяка седмица по 100кг късмет.
Преглед за печат
И да бързаме и да не бързаме още не съм чул мед да се продава „на зелено“, така че докато свърши сезона има още доста време и ще има още доста корекции на цената (предполагам нагоре както с липата в момента /акацията си запазва цената, но тя е извън играта - просто липсва на пазара а едро/), но колкото и да ни изклатят прекупвачите, годината трябва да я отчетем слаба на добиви, а на доходи кой както съумее да се справи със ситуацията....... Успех на всички колеги!!!
Ето какви клипове разпространяват западните колеги за вносния мед на клиентите си. Всеки си пази хляба.
https://www.youtube.com/watch?v=yBbRDSG41_I
Че какво му е на медеца? Центрофугата Легаа, ножовете за разпечатване Дадан....Ама в скоро време няма да ми се прияде мед...Сигурно ще е скъпичък...
Тотален ужас.Смрад!!!
Тези от клипа въртят в центрофугата пити с пило? Интересно, какво правят после с тях? Връщане в кошерите за излюпване? Колко време може да стоят пити с пило извън кошера, без пилото да се простуди?
Имам познат пчелар който върти пилото, връща го и казва че няма никакъв проблем.Само ртябва да е запечатано.
Само се чудя какъв анализ им излиза:bigsmile:
Това до колкото знам е актуална информация от днес.