Тянка ,запомни че имаме само по един черен дроб.Метила го смучат дъгите на бурето.Не се исказвам строго научно ,но все пак зад гърба ми са 50 години изваряване на ракия.
Преглед за печат
Добро утро! Мани дето нямаме по няколко дроба. То добре, че нямаме по два стомаха и по две гърла:tres:
Отдавна не се занимавам с производство на хляб:laughing:. Този бизнес е за хората с много големи възможности. Аз съм дребна риба, която предпочита да плува в свои води. Правя само закуски- там ми е силата!
Един все викал"Господи защо не си ми дал 30 х.я да имам за всеки ден от месеца,че тия готени мацки и всичките да са щасливи...".Така повтарял редовно и нещеш ли чува глас Господен."Добре Стояне,ела да ти дам 30-те х.я" Запътил се Стоян щастлив и с много фантазии в главата,нарамил 30-те х.я и тръгнал щастлив.Но чува глас "А тия две кофи с мъди кой ще ти ги носи"........
Така,че братле,нека бъдем благодарни за това което имаме...
По препоръка на доктора...
Лекуваме се drinks;
Прикачен файл 5477
Бате Венци, това не е сироп за гърлобол. Това е шотландска шльокавица- модераторски мехлем. С него се лекуват от простотиите, дето им ги стоварвам на главата. Ами да ти кажа тя и мойта е убава, ама твойта е по-отлежалаbow;.
Дамяне,братле,.сигурно си забелязал,че доктори няма и Хипократ го няма има Бизнесмени с главно "Б"......Защо не пробваш с натурална ракиица-лекува всички болежки и не само лекува,а и предпазва....Но щом вярваш на "доктора" лекувай не чакай,но "лекувай" със мярка...