Когато някой друг те упълномощи да мислиш и отговаряш вместо него, известявай ни предварително да не стават грешки!
Преглед за печат
"Форумния трол" пак не разбрал. :bigsmile:
Та какъв ти беше въпроса към Апитрейд, за да се придържаме към темата.
Сега говорих с колега от Румъния. Рапицата в момента я изкупуват на 12лв НАШИ ПАРИ.Събирана е около дунав подвижно пчеларство но незнам дали не е биологично защото там законите са корено различни от нашите.Обеща ми да пита дали може да си закарам меда там и да го продам в техен пункт.Там и изкупуването не е като при нас има си пунктове за изкупуване.Нещо като как изкупуват черешите в Кюстендил дават и амбалаж.
Здравейте,
Моля, попитайте колегата от Румъния дали може да закараме направо един цял тир на тази цена, Вашия мед ще го вземем от място и ще го закараме до там безплатно заедно с другия.
Колеги, живеем в 21-ви век, информацията е по-достъпна от всякога, става дума за търговия и пари, а вие продължавате да действате на принципа "една жена каза" и на тази база да взимате важни за финансите си решения.
Поздрави!
Аз и тая година ще се повторя,но имам въпрос към вас:
Тая година ще копувате ли на качество?
Благодаря, ви предварително за отговора.
Аа, че то тука някои колеги още преди две три години щяха да стъпват на румънския пазар.
Може и да са стъпали де..., не знам.
Даа, току що прочетох едни от най-смислените търговски съвети в този форум. Дай боже повече такива съвети да се появяват из мненията. Като гледам, има и невярващи, на принципа гладния на сития не вярва. Повярвайте, същото ще ви каже всеки успешен търговец на произволна стока на свободен пазар. Няма бизнес, който, освен случайно и на късмет, да реализира свръхпечалби. Като се появи такъв, се получава Гугъл, Фейсбук или Амазон, /все тая/. Останалите се бъхтат в силно конкурентна среда и се стараят за всяка стотинка в маржовете, за да стоят на пазара.