Първоначално публикувано от
solaris60
Аз съм склонен да подкрепя Апитрейд. До сега винаги на тях съм си давал меда и винаги са били коректни. Цените им са както за мен така и за вас почти еднакви. Само това което за мен не е изгодно в работата е, че когато се обадя рано ми го вземат късно, но това го отдавам на факта, че те избират като свои първи клиенти колегите с повече килограми(тонове) мед. Което мисля, че не е много справедливо. Има и други фактори. Примерно не могат днес да вземат във Видин и утре да бягат в Малко Търново, че по ред на обажданията е човека от там. А за вътрешните игри за които става въпрос, ако ги има, че то къде ги няма. Нима на бензинаджийниците не ни лъжат по същия начин всеки ден? Искам да питам и друго. Защо цената примерно за акцията в началото беше 7 лв. и първите си дадоха меда на тази цена? Аз какво съм виновен, че при мен дойдоха по - късно и моя мед от акация бе взет на цена 6, 40? Ще кажете, че сте били събрали вече необходимите количества и затова цената пада. Ами елате и вземете моя мед и след това на другия ден, ако искате я свалете наполовина. Та това ми поражда следната мисъл. След като сте обявили хубава цена то аз не мога ли да "цъфна" с моя мед точно на входа ви и да ми го приемете? Дори ще сте на печалба, че аз ще си платя пътя.