нормално няма признаци за роене
Преглед за печат
нормално няма признаци за роене
Здравейте, имам въпрос - колко трябва да бъде опънат тела на рамките за питите - на тон "Ла" ми се вижда не достатъчно стегнат, а при опъване до тон "Си" тела вече се къса
Остави го опънат до тон "СОЛ", а след това го доопъни с пчеларско зеге.
Работи с тел от ИНОКС и ше можеш да свириш като на китара,ако и нея я скъсаш ,значи си много здрав в ръцете!Цитат:
Първоначално публикувано от P4elar-Kitarist
Може ли да те опонирам,правят се от есента до април ,защото после няма време,а за да не се отхлабват има малки приспособления: http://pchelari.com/forum/viewtopic.php?t=2921Цитат:
Първоначално публикувано от doviciozo
Вярно,че е бавно ,но е това което поне на мен ми трябва.
Аз също тази пролет от изложението в Плевен си го закупих този сръбски пробивач. Вече си обтелих рамки и за другата година. Вярно че става бавно но пък няма да се охлабват теловете. Нямат възможност да се врежат в дървото.Цитат:
Първоначално публикувано от nikberk
Аз съм слагал втулки ,но като опъвах телта подлагах едни пластини на страничната летва за да се получи ефекта на nikberk,само че още не съм се ошлайфал сигурно и нещо пропускам.Надявам се с времето да заприличат на арфа :D .
Сега преглеждах темата "Актуални новини" и видях таванка на кошер която е прозрачна и май изпълнява ролята на хранилка.Дали продават в БГ такива.
Ние имаме такава направена и снимана и пусната във форума.
За сега не са я заклеяли и е доста удобно за наблюдение на пчелите.
Моля , някой да каже какви са цветовете на запечатките на пилото , меда . Как да разпознавам кое какво е на каква възраст sweating; Може го има написано но не го намирам crying;