Здравейте,интересува ме някой подписъл ли е договор по-националната програма с разплащателна агенция? Информацията която ми дават,е че договорите се пращат поетапно,но не съм убеден в това...
Преглед за печат
Здравейте,интересува ме някой подписъл ли е договор по-националната програма с разплащателна агенция? Информацията която ми дават,е че договорите се пращат поетапно,но не съм убеден в това...
Да, има вече подписани договори . Вчера,19.02. подписах договора си!
Да 20.02.и доста други мои познати,подписаха вече.
А, извършват ли проверки, на някой отказано ли му е ?
На мен вчера ми идваха на проверка и ще чакам да видим какво ще кажат, казаха ми да изчакам 1-2 седмици
Е какво има да проверяват сега, не се ли проверява след като се направи инвестицията, дали всичко е изпълнено съгласно изискванията ????Цитат:
Първоначално публикувано от musa88m
Това значи, че и миналата година е кандидатствал,най вяероятно и по миналата,затова го проверяват, поне при мене се аргоментираха с това вчера,и както и той и аз ще почакам някой ден за договорите,без значени че сам в първите 200 в списака.................
Дочу се ,че май парите за субсидии те вече са похарчени.Да не стане така ,че да не може да се върнат кредитите.
Доколкото съм запознат,парите са предвидени в бюджета и не могат да се използват за нищо друго защото финансирането е 50 на 50 и е малко по-различно от субсидията.Цитат:
Първоначално публикувано от valeriboikov
Това не означава, че не може да са похарчени.