Не разбрах какво стана с лекцията на германския професор. От 16;00 беше някаква мацка- полякиня.
Преглед за печат
Не разбрах какво стана с лекцията на германския професор. От 16;00 беше някаква мацка- полякиня.
Аз лично съм много доволен от изложението.Имаше страшно много интересни неща.За разлика от колегата ,не съм съгласен ,че родния производител предлага по-некачествени неща,дори напротив.А и аз съм бил винаги със самосъзнанието да се купува българска стока,дори и да малко по-скъпа.
Може организаторите да помислят обаче за по-големи и повече на брой помещения,защото беше страшна блъсканица.Не повярвах като видях колко народ се е изсипал.Добре,че повечето имаха визитки и това,което не можах да видя в детайли,ще погледна в интернет.
За първи път си взех отпуск и отидох на изложението в петък. Проблемът с намиране на място за паркиране бе ужасен. Имаше много коли, паркирани по тротоари и тревни площи по начин, за който в София вдигат колите с паяк. В сградата на изложението бе много претъпкано, но все пак успях да видя това, което ме интересуваше. Проявих интерес към полистиролните кошери на Лисон. Носих рамка, за да пробвам съвместимост на размерите на корпусите, спрямо нашия размер рамки. Избрах синия ЛР кошер и попитах продавача за цената. Той извади един ценоразпис на модулите на кошера и започнахме да събираме. Два от модулите на кошера не бяха изложени и не му бяха под ръка. Попитах, дали може да ги видя. Продавача въздъхна и каза: Не можеш ли да дойдеш в някой друг ден. Тогава ще мога на спокойствие да ти обърна внимание и да ти покажа всичко. За компенсация, че ще идваш втори път в Плевен, ще ти дам стойката за кошера като бонус. Накрая, за по-лесно, купих един дървен ДБ кошер, 12 рамков, 33 мм дебелина, с един магазин за 85 лв от един камион на паркинга. Купих и едни пластмасови рамки с пластмасови основи, румънско производство, по няколко бройки, за проба , както и още много други дреболии.
болен бил и не е дошъл днеска говори един италианец
valaz, от коя фирма взема пласмасовите рамки?
А за всеки който иска да разглежда на спокоиствие да отива след 14 часа, няма никой.
Тази фирма продаваше пластмасови рамки на изложението http://viitorsanatos.ro/PENTRU-STUPA...-2-R_prod_1005
Аз гледах на първия етаж, където бяха полските машини. Големите ДБ бяха към 4 лв а малките 2.40, ако не се лъжа, бяха в черен цвят. Продавача ми обясни,че ги произвеждали румънците, защото били закупили патента от американците, но на вънкашен вид наистина приличат. Незнам само дали ще ги градят.
Някой не видя ли да се продава нагревателна рамка за чистене на акари?