да мисля че точно това ... ако не е така обясни ?!
Преглед за печат
Момче , разликата , разликатааа в налягането води до движението . :)
Освен при авиационните и ракетни двигатели това е причината да има и вятър .
Всяка сила има равна по големина и противоположна по посока противодействаща такава. Ако космическият кораб, който тежи примерно 1тон изпуска 1кг газ с ускорение 10м/с^2, то газът ще е изпуснат със сила F = ma ...F = 10N, силата която ще се укаже на корабът ще е противоположна, но също равна на 10N съответно ускорението ще е равно на a= F/m... a=10/1000= 0,01м/с^2.
Това, че имаме вакум не указва влияние върху силата, която се оказва на корабът, а само спомага за по-малкото триене по време на неговото движение. Както и изпусканият газ ще се движи по-дълго заради по-малкото триене, което му се оказва. Реално в космоса няма абсолютен вакум и корабът веднъж задвижен след определено време ще спре, но това е друга тема.
Разбира се това е вярно само и единствено според класическата физика (както и всички съвременни, които се основават на нея), ако ти си решил да откриваш някакви нови физични закони, то не се притеснявай да напишеш някой научен труд и да го публикуваш. "Класическата механика една световна конспирация"
Не искам да откривам нови закони ... просто искам да си изясня факти за мене
темата нали за световни конспирции ... ако прочетете по нагоре съм писал какво мислите за конспирациите по темата за плоската земя
това за движението в космоса го изтъкват те че е невъзножно защото никога никои е е успял да изведе каквото и да е в космоса :)
та какво мислите по темата световната конспирация за плоската земя ? :)
И не съм момче ... на 46 съм
Щом казваш ! :)
Всички реактивни двигатели се базират на това, че от космическия кораб или от самолета се изхвърля МАСА с определена СКОРОСТ. При това възниква сила F, равна на m*a или m*V*V/2. Тъй като във формулата скороста на масата е на квадрат, то тогава излиза, че е много по-важно изхвърляното вещество да е с ГОЛЯМА СКОРОСТ, а не с ГОЛЯМА МАСА.
Съвременните химически реактивни двигатели изхвърлят вещество с ГОЛЯМА МАСА и с НИСКА СКОРОСТ, което означава, че са силно неефективни. Космическите кораби тежат много (заради многото гориво) и развиват ниски скорости, защото горенето на това гориво изхвърля газовете с ниска скорост. С такива двигатели никога няма да напуснем границите на слънчевата система.
По съвсем друг начин стоят нещата с ЙОННИТЕ ДВИГАТЕЛИ. Те са в състояние да изхвърлят частиците (йоните) почти със скороста на светлината, в резултат на което те постигат същата сила с много по-малко изхвърлена маса. Тоест разхода им на гориво (маса) е много по-малък за единица постигната сила. От тука и количеството на горивото в кораба ще е по-малко, което означава, че ще е по-лек, и със собствените си запаси ще може да прелети много по-големи разстояния (например между 2 звездни системи). Също така ще може да постигне и по-големи скорости щото този полет да може да се извърши в рамките на 1 човешки живот. За който не знае, човечеството вече има технологиите това да го превърне в реалност.
Най-интересни обаче са ГРАВИТАЦИОННИТЕ ДВИГАТЕЛИ, които все още са в сферата на научната фантастика, но са напълно реализуеми от гледна точка на физичните закони на вселената. При гравитационните двигатели НЯМА изхвърляне на вещество от космическия кораб, което означава, че той запазва своята маса непроменена. След като масата на кораба не се променя, нютоновите закони остават безсилни. Намесват се обаче законите на Айнщайн, който е обвързал в единни формули ВРЕМЕ, ПРОСТРАНСТВО, МАСА и ЕНЕРГИЯ. От тези 4 черни думички ние не можем да влияем на първата (времето), а третата (масата) остава постоянна. Можем обаче да използваме четвъртата (ЕНЕРГИЯ), посредством която да променяме (изкривяваме) гравитацията на пространството пред и зад кораба. Това автоматично ще предизвиква неговото движение в пространството, като при това ще могат да се постигат огромни скорости, които за страничния наблюдател могат да изглеждат дори и по-големи от скороста на светлината.
За пътуващите в кораба скороста му ще изглежда по-ниска от скороста на светлината, но поради релативистичните ефекти за един външен наблюдател скороста на кораба ще изглежда 5-10 или дори 100 пъти по-голяма от скороста на светлината. Това всъщност са двигателите на бъдещето, и рано или късно те ще бъдат построени. Просто е въпрос на време и разбира се на достатъчни количества енергия, но там също знаем откъде да я намерим - ами от АНТИМАТЕРИЯТА и нейното взаимодействие с обикновенната материя, което дава КОЛОСАЛНИ КОЛИЧЕСТВА ЕНЕРГИЯ за единица маса. Това също е реализуемо и микроскопични количества антиматерия вече са получени в ускорителите на частици. Знаем и как да я съхраняваме. От тука нататък само остава да си позволим икономически да я произведем в големи количества.
ПС: Интересни неща предстоят да види следващото поколение, и чак ме е яд, че съм се родил през 1960-та година, а не 100 години по-късно.
Скоро нема се достигнат тия скорости. Щом и хАмериканците започнаха да ползват ракети втора употреба. Май икономията е по-важна.
Нека специалиста да ми обясни - Защо , пчелата лети ?
Според аеродинамиката това е ... невъзможно . :)
А , тя ми донася нектар в кошера .
За пчелата не знам, но наистина има няколко вида бръмбари, които наистина не би трябвало да могат да летят според законите на аеродинамиката. Да, ама летят, и учените предполагат, че става някаква заигравка с антигравитацията. Засега само изследват явлението и се шашкат, но до конкретни научни разкрития все още не са достигнали (или поне не са го обявили публично).