Така е ,но факт е че при една и съща дебелина на два калъпа,единия от изрезки на основи,другия от разпечатки,този от разпечатките се доближаваше почти до цвета на основите.За разлика от този от изрезките от самите основи.
Преглед за печат
Някои ползвал ли Варненски основи на Бийуокс
Не ги познавам, но са ми на 5 минути път.
Намират се в Тополи или поне така пише на сайта им. -> ЛИНК
От Плевен на изложението купих 90 броя от тежките ДБ на външен вид са по тъмни.Но за този производител за първи път чух на изложението.И нямам никаква представа пчелите как ще ги приемат.
Днес във фейсбук група Пчелин пуснаха обява за основи:
Emil Grigorov Dimitrov
3 hrs
Има в изобилие Л.Р.- 1,45 лв Д.Б.- 1,55 лв.
Тел. 0888355571.
Основите са на свободна продажба.
Прикачен файл 3606
Намират се във Враца. Произход: Унгария
На сайта им пише, че основите са 100% пчелен восък. -> http://www.beeswax.bg/
Както казах - не ги познавам и не съм виждал цеха или основите им. Казват, че използват само пчелен восък и сигурно могат да гарантират, че това е така.
Трябва да ги питам дали мога да разгледам производството им. Ако наистина всичко е така както го представят, то те няма какво да крият и с радост ще показват производството си. Това си е супер реклама, че и безплатна.
Цената на Унгарските е добра.В Бургас ми се мярна цена 1,70 -2,00 лв.за родните.
И на мен цената ми харесва.Дано българските производители се осъзнаят,че като одереш веднъж кожата на някой,след това може да има и кофти последствия за тях.