Не посмях да ги ручкам до края.Във втория корпус ДБ само мога да твърдя,че са 9...:bigsmile:Не знам да ли сте виждали подобно нещо,но да знаете туй е много,ама много пчелъ.:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Чета , чета... Колеги мед вадят.Ти само с пило се хвалиш.Октомври ли ще достигаш 155-те кг. мед от кошер? Тогава ли цъфти "немската акация"(апиинверт)? ;)
29.06.2021, 19:36
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от зуница
Чета , чета... Колеги мед вадят.Ти само с пило се хвалиш.Октомври ли ще достигаш 155-те кг. мед от кошер? Тогава ли цъфти "немската акация"(апиинверт)? ;)
Вадят,но после хранят,а аз съм мързелив пчеларин.;):bigsmile:
29.06.2021, 19:58
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
Вадят,но после хранят,а аз съм мързелив пчеларин.;):bigsmile:
Ти си ветропоказател. ;) Тоест според как се върти вятъра, така се връткаш и ти. ;)
29.06.2021, 20:01
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Ти си ветропоказател. ;) Тоест според как се върти вятъра, така се връткаш и ти. ;)
За теб специално съм направил няколко клипа да ти бодна ли тука някой да видиш,че не си бил прав или на лична?;)
29.06.2021, 20:48
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от jdrumev
За теб специално съм направил няколко клипа да ти бодна ли тука някой да видиш,че не си бил прав или на лична?;)
Давай тук, че да гледаме всички.
06.07.2021, 21:04
Гогол
Цитат:
Първоначално публикувано от Трендафил Дончев
Давай тук, че да гледаме всички.
Още чакаме всинца,това що го няма !!!!! Да науча и аз нещо от Даче Д.
09.07.2021, 20:07
Nik_m
Цитат:
Първоначално публикувано от Гогол
Още чакаме всинца,това що го няма !!!!! Да науча и аз нещо от Даче Д.
Качил ги е в Високопланински региони. Аз не смея да ги гледам, защото ако започна да вадя по 155кг. от кошер, ще прецакам кръста напълно :)
09.07.2021, 20:28
Трендафил Дончев
Цитат:
Първоначално публикувано от Nik_m
Качил ги е в Високопланински региони. Аз не смея да ги гледам, защото ако започна да вадя по 155кг. от кошер, ще прецакам кръста напълно :)
Ако започнеш да работиш като него, напротив - ще се оправиш. ;)
09.07.2021, 20:52
Angel Yosifov
Амиииии,обездвижването е равносилно на 155 от кошер.
10.07.2021, 22:15
jdrumev
Цитат:
Първоначално публикувано от Angel Yosifov
Амиииии,обездвижването е равносилно на 155 от кошер.
Ще го разберат,но ще е късно Майсторе.;):bigsmile:По моите разбирания по пчеларство.Един живот е малко да станеш пчелар освен ако нямаш дарба за това.