Ами човека не е прост. Затваря кръга. Ток, електромери на махалата, довършване на строежа тип Барок/баровски/и после става ЦОН/вид доставчик/за целта му трябват само корумпиран кмет и изрядни данъкопладци.:bigsmile::bigsmile::bigs mile:
Преглед за печат
Ами човека не е прост. Затваря кръга. Ток, електромери на махалата, довършване на строежа тип Барок/баровски/и после става ЦОН/вид доставчик/за целта му трябват само корумпиран кмет и изрядни данъкопладци.:bigsmile::bigsmile::bigs mile:
Ка при толкова много прочитания един не ми сложи пръста.:bigsmile:А колко се старях поста да го напиша вярно. Никакво уважение няма вече в тоя форум. Ей, забравихме си традициите и ценостите.:bigsmile:
а, ЖДрумев като всезнайко по всеки въпрос, само може да го попитаме какво е видял/чул по случая:
https://btvnovinite.bg/article/bulga...zlatarica.html
А какво да е станало счупили едно огледало на кола и станал скандала пиянска му работа.Момчето което е ударило полицая работи в сот демек са си и колеги до някъде.Още се чудя защо си изяде хляба така лесно.
П.П. Голямо А ;):bigsmile:Аз се старая все пак а вие с тая диплома трябва най добре да знаете как започва изречението.:bigsmile:
Но така е човек когато бърза да напише ЖДрумев.;):bigsmile:
Ами, ако се "върнеш" назад хронологично, можеш да видиш че навсякъде те наричам така - аз така ти "прочитам" името...
j-Ж
d-Д
r-р
u-у
m-м
e-е
v-в
Няма смисъл да се връщам.На мен така ми харесва идвами малко американско.:bigsmile: