Като свършат парите повечето ще се откажат, защото пчеларството според мен е първо любов към пчелите,а след това са парите.Цитат:
Първоначално публикувано от аз
Преглед за печат
Като свършат парите повечето ще се откажат, защото пчеларството според мен е първо любов към пчелите,а след това са парите.Цитат:
Първоначално публикувано от аз
"..пчеларството според мен е първо любов към пчелите,а след това са парите.."
ей това е истината!! напълно съм съгласен..
познавам доста пчелари с по няколко пчелни семейства и такива със стотици кошери... при първите по важна е любовта към пчелите а при другите любовта към парите.. - доказано е !
е, да не забравяме , че всяко правило си има изключение.. :)
А, срамно ли е да отглеждаш пчели за пари.....и това е начин да си изкараш прехраната, ако отглеждаш достатъчно. И разбира се с любов, защото, ако ти не се грижиш за тях и те няма нищо да ти дадат /в смисъл, че ще ги имаш от ден до пладне/ . И краварите обичат кравите, но ги доят, и овчарите обичат агънцата, но чакат да направят килограми за да ги продадат.
Не не е срамно. Всеки който има повече от 3 кошера, го прави и заради парите. И в това няма нищо лошо, занаят като всички други.
Проблема е съвсем друг и съм убеден, че ти много добре го разбираш, само не разбирам, защо се опитваш да ни убедиш, че черното е бяло. Успех с програмите.
Поредния резил на МЗХ излезе на яве. Приетите заявления значително надвишават лимитите на средствата заложени по съответните мерки. Най- значителен е приноса на мярката за борба с вароатозата, където приетите заявления са със 114% повече от заложената сума или със близо 800000лв Още по-зле стоят нещата с кошерите там недостигът е около 2 200 000 лв а за отводки около 1 700 000. Сега стои въпросът как да се излезе от положението.
А сега?
Някои знае ли ,кога ще бъдат повикани одобрените кандидати за сключване на договорите.
Изнесен ли е списъка с одобрените кандидати?
Не не е.Но ще има рязане. Само кандидатите до които стигат средствата ще бъдат одобрени.
Списъкът с класиралите се е обявен във сайта на ДФЗ.
http://www.dfz.bg/assets/4630/Spisyk...lenia_2013.pdf