Съгласен съм с теб на 100% .
Успех и на двата фронта .
Прости - забравих и съпруга ти - така , че успех и на трите фронта .
Преглед за печат
Съгласен съм с теб на 100% .
Успех и на двата фронта .
Прости - забравих и съпруга ти - така , че успех и на трите фронта .
За мен нещата,за които говорите опират до следното.Имаш време-нямаш пари или имаш пари нямаш време.Сиреч ситуацията на Матеев е по-правилно да се нарече отдаденост,а не работохолизъм.
Аз предлагам да се съберем и да отидем на гости на Матеев иска не иска поне за 1 ден ще спре с работата + една вечер + на другия ден ще почива от напиването с нас(гостите). :)
Слънце, липсваш ми. Къде си? То не бе отпуска, не бе ваканция, не бе чудо.
Липсата ми водевилно-пиперливите коментари и закачки, от които повечето настръхват и се ежат, като японски петлета.
Дай някакъв знак, че те има.
Solaris60 е тука и чете форума, но избягва да коментира, защото ми даде обещание да не прекалява със спама. Евала - каза мъжка дума и я спази. Сега обаче е в другата крайност - не промълва нито дума, и вече започва да ни липсва. Хубаво е да се появява от време на време и да помага на начинаещите пчелари - все пак е човек с много знания, които може да ги споделя с останалите.
Така е!
И понеже няма как да ти се натресем всичките наведнъж, предлагам друго:
Годишна национална среща на форума.
Това вече сме го играли нееднократно в друг един форум и се получава много добре. И тъй като "Етъра" до Габрово е кажи речи в центъра на България той е много удобно място за такава среща.
Предимствата са следните:
1. Голям хотел с много прилични цени.
2. Хубав ресторант с градина, подходящ и за обяд и за вечера.
3. Голяма и хубава поляна за всякакви забавления.
4. И разбира се Матеев като символичен домакин и организатор като "Баш майстора" на форума.
Повярвайте ми такива срещи са страшно полезни за опознаване, за изглаждане на всякакви конфликти и създаване на лични контакти.
Удобно време е началото на октомври, когато времето е още топло и приятно, но не е непоносимо горещо както сега, а и работата по пчелините е поприключила. Най-добре тези срещи се случват в рамките на три дни - петък, събота и неделя.
Петък - след обяд пристигане и настаняване. Вечеря или коктейл за опознаване.
Събота - основен ден на мероприятието.
Неделя - закуска и отпътуване.
Всеки може да дойде сам или със семейството и децата. Има с какво да си запълнят времето - и в "Етъра" и в Габрово има какво да се види.
А за пчеларите ще е интересен един конкурс за най-хубав мед от различните видове. Може и за мис "Пчеличка", ако има мераклийки!
Малко медиен шум за мероприятието също няма да е във вреда.
Казвайте си думата за идеята!
Стига да има желаещи да дойдат на едно такова мероприятие и аз съм готов да го организирам.
Би било чудесно аз бих дошъл. Ще бъде и хубаво някоя друга лекциика да се изнесе. Форума не е малък и една такава среща ще бъде доста приятна, а и за периода който говорите наистина е най-добрата идея да се махнат тия жеги проклети, че да ти е кеф да седнеш на масата на ядение и пиини :)
Ами дай да пуснем една отделна тема и всеки желаещ да се заявява, заедно с бройката придружаващи го лица. Примерни дати 3-4-5 или 9-10-11 октомври. Идеята за лекциите също не е лоша, както и да поразкажеш за свършеното и бъдещите планове на конфедерацията. Знам, че много от пчеларите обичат да си правят много неща сами, така че и една изложба на "Направих го с ръцете си" ще даде много полезни идеи и на другите.