печелбарство .... :D решил съм да гледам пчели, работя вечер имам свободно време също така и оргомен интерес ... на 18този месец ще регистрирам пчелина и ще се консултирам с доктор Тодор Атанасов от гр. Вълчи Дол м/у другото имам и платформа за 30кошера въпрос на време и да се регистрира имам и с какво да я тегля.
С помоща на Юри Зарев от фонд земеделие ще кандидатсваме по програма за стартово подпомагане мярка 6.1
Наясно съм с всички документи за практикуване на подвижно пчеларство НО това за другата година, сега е важно да отгледамм едни силни семейства за акацията липата и слънчогледа ,рапица няма за жалост около мен .... в двора ми съм насял ЛОФАН и ФАЦЕЛИЯ почти 500кв.м с цел облагородяване на пчелите.
50лв кошери с пчелите стига глупости дайте да взема и аз от тях хахах платих ги близо 6 хиляди лева...
Bobi-M9598идните дни ще регистрирам пчелина , после и във стопанството ще пусна заявление да ме предопреждават преди всяко пръскане и от къде реших да се занимавам с пчели ли ... ами от близо година гледам клипове и чета за пчеларстово имам и няколко книги....а и попринцип съм на мнение , че желязото се кове в огъня в движение ще се учим :D просто исках няколко мнения за това кой какви препарати използва БЛАГОДАРЯ !