Преглед за печат
Цитат: Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Зимна смъртност - 0 . Най-голямата мърша на пчелина, успя да избута зимата. Атакааа. Аз се чудех защо я няма онази анкета, за зимната смъртност.
Цитат: Първоначално публикувано от delta.e На кого е прогнозата ? Трябва да погледна назад, над 90% от колегите, които писаха по темата във форума. Имаше и такиеа, които ми пожелаваха успех и помагаха винаги с инфо.
Цитат: Първоначално публикувано от ch.atanasov Атакааа. Аз се чудех защо я няма онази анкета, за зимната смъртност. Рано е за анкета . Да говорим в края на март.
Цитат: Първоначално публикувано от delta.e Рано е за анкета . Да говорим в края на март. Е що да чакам март, моите веке мрат ве.:(crying;
Цитат: Първоначално публикувано от ch.atanasov Е що да чакам март, моите веке мрат ве.:(crying; Спокойно Атанасов, аз от декември съм готов за анкета. :)
Цитат: Първоначално публикувано от iliew Спокойно Атанасов, аз от декември съм готов за анкета. :) Спокоен съм . :cool: Те тези дето мълчат , мислиш ли, че не са готови.:bigsmile:
Цитат: Първоначално публикувано от ch.atanasov Е що да чакам март, моите веке мрат ве.:(crying; В края на март да ударим чертата .
Цитат: Първоначално публикувано от delta.e В края на март да ударим чертата . То, до края на март, може да няма на какво да удряме чертата.:(
Стига бе ! Ти се шегуваш .
Дамянов, затрил си притчата за пчелата и мухата. Ти това след като си махнал, не знам какво да си мисля?