Направи нова тема, но само някой да не се обиди.
Свободна тема
Преглед за печат
Направи нова тема, но само някой да не се обиди.
Свободна тема
Аз нямам нищо против.
"Еднорамковите отводки" вече имат на три рамки пило,а пчелите изпълват кошерчетата.В близост има още 40-50 декара слънчоглед ,който цъфти в момента.Голямо рамо за развитието им оказаха софорите,които цъфтяха цял месец.До сега не са подхранвани,но като прецъфти слънчогледа и това ще стане.Третирани са с варостоп.
Прикачен файл 4868Няма да успеят да напълнят една тенекия,но килограмите няма да се по малко от 20кг.
Обясних на колегата,как да отвори капак във дървото.Обясних му,че е по добре да изкара роя в края на март.Ако е мераклия няма да ме послуша.Хралупата е в основата на липата,но липата е на ръбъ на асвалта,а "прелката" гледа към улицата.Опасно място.Две коли ако се разминат за пчеларя няма да има място......Така че от тази вагина,вместо мъзга може да изкара шкурка....
Здравей Ангеле, вагината си седи девствена. Не, че нямам мерак, но нямам време. Две седмици ме нямаше в града, сега събота пак тръгвам за седмица и нямам време да се обърна.Имам други по неотложни задачи и няма как , а и прецених да те послушам за март месец.Лиших се от хобито си (лова), заради тая работа така ,че наистина нямам време. Има и друго нещо, като не съм гледал на живо как става нещо несе навивам , защото не знам как ще се справя.
Споко ще се справиш.Вагината няма зъби.Да,най-добрият момент за вадене наистина е март.Ако все още съм във Видин ще ти помогна.