Предполагам към коледа ще го публикуват.
Преглед за печат
Предполагам към коледа ще го публикуват.
Благодаря, колега! Кандидатствах за първи път и не зная кое, кога става.
В Ямбол положението беше същото...Цитат:
Първоначално публикувано от valeriboikov
В Ямбол успяха да подадат 69 човека.
Ами хората от къде да знаят че ти си пчелар, като не си член на никое пчеларско дружество (макар и само на документи - написаното е вярно). Не вярвам да ти се свидят чак толкова 5-те лв за членски внос - тогава и твоето име ще фигурира в някой от тези списъци....Цитат:
Първоначално публикувано от Nic
Колега scutellator,следователно по пътя на логигата,ако си председател,домакин или нещо си там в управлението на някое мижаво дружество,трябва да си преди другите пчелари,така ли!?
Колега,явно не си разбрал същността на данните от таблицата.До 787 номер е имало средства по всички мерки,но от там на сетне парите по мярка D2 са свършили и Х-а показва,че се отказва приема по тази мярка,но по другите се приемат.Така е до №836 когато свършват парите и по другата мярка D1.Приема отново не спира,но не се приема по тази мярка.Дано бях ясен и си ме разбрал.Цитат:
Първоначално публикувано от rosty_sz
Не мисля така. Аз разчитам таблицата така:
Х-са показва по коя мярка е кандидатствано
Червения фон показва по коя мярка няма вече средства и получаваш отказ по нея. Това личи и от последната графа в която се казва че си над бюджета по съответната мярка но по другите ако си кандидатствал си ОК.
Цитат:
Първоначално публикувано от rosty_sz
да така е №805 и кандидатствал само за отводки при положение че средствата по тази мярка са били вече изчерпани,същото важи и за № 834
Цитат:
Първоначално публикувано от buci59
От номер 787 до номер 965 хората които са писали мярка D2 и следователно D1 фонда предлага договор със една допълнителна клауза която гласи Ако не останат пари няма да те финансират.При подписване на договора служителите от разплащателна агенция ти обясняват че финансирането си го правиш лично ти, не ти предлагат заем и шанса да останат пари е да се откажат от финансиране хора със редовни договори.След 31 август правят преизчисление на парите и ги разпределят по реда на кандидатстване.