моя ще го държа докато наближат празниците,пък тогава ще мисля.4-4,20 не е цена.
Преглед за печат
моя ще го държа докато наближат празниците,пък тогава ще мисля.4-4,20 не е цена.
Че то в Масларево още преди слънчогледа имаше цена 4.00, за малки количества.Цитат:
Първоначално публикувано от Ruslan
Според мен за количества до 1 тон хич не го давайте за 4 лева. Ами с малко старание може да го продадете на дребно всичко е до това как ще си завъртите клиентелата аз до това количество проблем няма да имам. Тази година 400 кг без проблем го пласирах на цена 7-8 лева drinks;
Баце, лесен си ти в големия град wink; Клиентелата е около теб, сега само осигурявай асортимент cool; И зайци да изкараш, и пуйки, яйца, ракия - за всичко имаш пазар. Тука при нас - умиращи села около бедни градчета и май поминък никакъв, за много хора кошерите останаха от малкото неща дето може да се изкара някой лев. Който иска да яде мед пък си произвежда и това е положението.
П.п. Ей, ако закъсаш, свиркай да помагаме, клиентите трябва да са задоволени, нъл знаиш ? :D
E така е при мен е малко по лесно града е голям. И ракия може да пробвам догодина ако няма цена на рапицата ще е направя на ракия. Ако има недостик ще се обадя не трябва да се губи пазара :D Накрая може да отворя една бакалия :D :D drinks;
Колеги колко върви сега цената на меда на едро? Моят беше на 7 лева - вече го продавам и на тенекия и на буркан 8 лева ... и върви което е хубаво!
Доколкото имам инфо,около 4.00 за букет и 4.20 за липа,дори липа повечето казват че не купуват в момента!Най-вероятно за пореден път са се налапали с евтин боклук?!
Истинската цена на меда сега трябва да е около 6-6,50лв. за кг. на едро и около 10лв.на дребно. Там кадето цената е 5-6лв. за кг. вероятно става дума за мед менте. Всъщност медът менте в България оказва влияние на цените ,както на едро така и на дребно. Ако не сте доволни от цената научете се да правите евтин мед,защото не само пчелите правят мед ,но вече и човека може. Тази година медът е малко във всички раиони на страната и тъи като медът менте се прави със истински мед в повечето случаи ,очаква се покачване на цената.
alex74,ти научи ли се да правиш евтин мед?Няма предпоставки за скок в цената!Монопола работи без грешки!Ако щеше да мърда цетата,още август и септември щяха да го излапат!В момента чакат и барват само хората които са на зор.
Мога да сваля цената на моя мед който оценявам на около 9-10лв. до цена 6лв.като използвам 'добавки'.Няма обаче да ви разкрия как става,защото и намен никой не ми е казал как става ,сам съм търсил начина.Трябва сами да мислите и да се 'трудите' та после да ви е мило и да цените постигнатото.Разбира се ,че мед за 6лв. на дребно е менте ,но по вкусови качества превъзхожда повечето истински медове,всъщност българина е свикнал със вкуса на медът менте и когато му се предложи истински мед вкусът му се струва странен.Ето например аз имам превъзходен акациев и липов мед но когато дам на приятел или клиент да опита те в повечето случаи им се струва странен на вкус,приятен но странен вкус.Защо ли ,ами защото са свикнали с вкуса на меда менте повечето хора и купуват меда по вкусови качества а не заради лечебните му свойства които са невидими и не се усещат на вкус.