Предлагам едно уточнение. Много често се говори за еди-колко си рамки с пило.За такава рамка с пило ли става въпрос или за нещо друго?
http://s12.postimage.org/929bfrgwp/DSC00159.jpg
Преглед за печат
Предлагам едно уточнение. Много често се говори за еди-колко си рамки с пило.За такава рамка с пило ли става въпрос или за нещо друго?
http://s12.postimage.org/929bfrgwp/DSC00159.jpg
Колега а сопри се -на не повече от 20 км съм от тебе ...за какви добиви говориш като при нас 4 месеца немаеше дъжд??Каква липа споменаваш -в раковски спремо трите квартала -Секирово ,Парчевич ,и генерала нема повече от 20 липи-това въртенето на магазините и иновативни технологии де омайваш новобраците далеч не е нещо ма добре ако има балъци да ти се хващат на приказките.Не на мене тия -в нето може колега..и да кълват шараните ,,е писна ми -затова пиша....Каквото кажете колеги те все е правилно .Цитат:
Първоначално публикувано от Aleksey
Ха сега де, каква стана тя... ?????
[quote="Цеко Сифоня"
Колега а сопри се -на не повече от 20 км съм от тебе ...за какви добиви говориш като при нас 4 месеца немаеше дъжд??[/quote]
Ами земляк,ако си размърдаш сивото вещество и четеш внимателно, ще разбереш защо подхрадвам рано,даже си го написал(за дъжда)Влагата по нашите места се задържа до средата на юни.За какво са ми силни семейства тогава(юни)да ги водя на слънчеви бани ли?Освен това всеки двор се обработва,което осигурява паша,която се окачествява като слаба,но достатъчна да подържа нормално развитие през летния сезон.Живот и здраве догодина около20-25 март планувам да поставя магазините за развитие.Всяка година си водя бележки кога зацъфтяват медоносите и съм сигурен че 2012г цъфтежа ще започне минимум една седмица по рано от 2011г и две седмици от 2010г.Но все пак божа работа аз да съм готов,пък ще видим.Ще се видим и със теб(знам на коя маса продаваш) drinks;
Понеже на няколко места се споменава рапица , споделям , че по нашия край посевите от тази култура масово пропаднаха , съответно на пролет на тяхното място ще има слънчоглед или царевица . Сега е момента за оглед на районите и корекции по бележниците .
Спделете по това време как мога да разбера дали е сято рапица blush;
Гледай за зелени блокове - житните растения са пшеница , ечемик , широколистните - рапица .
Здравейте колеги вчера попаднах на една обява продават храна за пчели във вид паста 7лв за два кг и половина.От Плевен ако някой колега е ползвал да пише дали става. hi;
Колега, ако правилно си зазимил семействата с достатъчно мед няма да се интересуваш от никакави пасти , масти и т.н. !!!!! Просто спокойно си караш зимата с руйно вино и пей сърце!!! Но, щом питаш за пасти и тем подобни май си издърпал повече от колкото трябва??? Успех!Цитат:
Първоначално публикувано от svetlin
Е и колко е това пило?Цитат:
Първоначално публикувано от valyo