Прикачен файл 9769 Прикачен файл 9770 Прикачен файл 9771 Прикачен файл 9772
Преглед за печат
Идеално. Затваряш ги като отгоре върху питките запълниш празното пространство със затоплящи материали. Работят върху питките и изхвърлят части от нея. Това се вижда по дъното.
Трендафил Дончев, благодаря за съветите ти които ми помагат и отделно стимулират ;)
Здравейте. Искам да си направя подобни надставки само, че от дърво, да мога после да ги сменям с подкапачните табли. Въпроса ми е, ако сложа от долната страна мрежа от тези за комарниците и върху нея да слагам питките, ще е проблем ли за пчелите да я вземат през мрежата? Идеята ми е да ги поглеждам от време на време без да се притеснявам щото...е ..страх си ме е. Става въпрос за десетина кошера. Благодаря.
Ами точно по това време най-обичат да ми благодарят, та да го отложим за....юни да речем...
С ламперия или дюшеме закупени от магазин или склад няма ли да свърши работа става бързо и не е скъпо Повдигал съм с ламперия рутови корпуси за дадан блатови рамки но все пак е от долу и тежестта ги държи .
Дюшемето не е баш евтино но иначе е идеално и за кошери и магазини. По широка самозалепваща лента от външния край хем ще уплътнява хем ще ги държи.
Питките досега дето съм купувал, са плоски с около сантиметър дебелина, като им махна полиетилена от долната страна мисля,че няма да остават джобове. Едва ли ще има толкова топлина, че да се разтече опасно.