Така е.
Затова не се подвеждайте от съветите на такива анонимни. Просто ги подминавайте.
Преглед за печат
Така е.
Затова не се подвеждайте от съветите на такива анонимни. Просто ги подминавайте.
Извинете че се обаждам.Не схващам каква е идеята от тази инициатива най-вероятно това ще откаже доста хора почувствайки се отритнати да спрат да посещават форума,всеки който е в този форум се интересува от реализация на продукцията си на добра цена ,нали за това и-нета навсякъде по света хората споделят и точно това е идеята на общуването ,да помогнеш на някого безвъзмезно без да чакаш облаги и да те знаят кой си и какво работиш едва ли това е от значение.Ако примерно работя на запад точно в тази сфера мислите ли че група от 20-30 човека ще е от значение,като българин ще предпочета моралната страна на нещата ако разбера как стоят.Относно мнението на колегата Александров за руския форум пчеловод.инфо -няма такъв подфорум -невидим за другите потребители-може да пише на Администратора АЛКОР и да попита wink; ,руснаците си имат чат на който разговарят и който все пак е достъпен в райдкал ,който между другото е интернационален стига да знаеш езика.Ако считате че новбранци и такива с неудобни коментари -неотговарящи на класата на форума и критериите ви-просто ни закрийте регистрациите на неудобните и си останете ВИЕ вместо да се чудите какво да измислите като предтекст...и без това нямате полза от -моля дайте съвет...или какво да направя за да..-подобно капсулиране не че ме пита някой но все пак не звучи добре за форума....Не знам на кой му дойде тази тъпа идея предвид че има два форума само в България и следейки мислите и мненията имам чувството че пишат едни и същи хора в тях под различни никове-или греша а и мненията общо взето се преповтарят...но както си решите.
Моля да бъда извинен колега за недоразумението ...мисълта ми беше че всеки е равнопоставен във форума ,подобно разделение е най -малкото дразнещо и обидно.Разбира се че ни интересува всичко-да винаги ще има такива които ще се обадят само за да си сверят часовника ...но не може и без това -хора много.Аз например мога да помогна на доста хора но предвид прочетеното тук-там си вадя някави заключения от написаното.Форума засега е най -добрия аз не виждам причина за реорганизации и задкулисни прйоми по-скоро се организирайте всички заедно .В пчеларстото в България няма почти нищо ново, неща от 50 години се преповтарят наново аз не знам какви точно цели гоните.Може ако ви липсва адекватна форма на общуване да си откриете ваш линк в райдкал със съответния код който си изберете и където ще можете да подбирате хората с които говорите в реално време без проблем,ако това е целта на занятието.
.всеки който е в този форум се интересува от реализация на продукцията си на добра цена ....
и кое точно в поста си сгреших колега? Начинаещия ще намери пътя си ,когато развие и направи пчелин ,пак до това ще опре...поне така си мисля.
Спенс, форума няма да се закрива или "реорганизира". Ако се добави нещо ново, то ще е само по желание на потребителите. Както и до сега всеки може да си каже или попита всичко което го интересува.
Ако аз и Борислав примерно решим да правим "тайна задруга", то няма да се допитваме до теб или който и да е. Мисля, че не правилно разбрахте идеята на ттитто. Не знам дали тя ще се осъществи, но по никакъв начин нчма да се ограничава възможността за достъп на потребителите до форума.Разбира се, ако спазват установените правила.
Ще си позволя и аз да се намеся. Нещата не са толкова прости, колкото някои колеги се опитват да ги изкарат. Когато става дума за бизнес, то нещата не могат да са публични. Форумите се четат и от "доброжелатели" и добрата идея оставена на открито се превръща в крах. Не напразно всяка една фирма не публикува по форумите какви поръчки и как се надява да получи. А иначе аз съм за едно такова начало. Би било от помош на много сериозни пчелари. А никой не игнорира наченаещите. Ще дойде времето, когато и те ще се влючат. Ако тази успее да се реализира то аз ще съм най щастливия човек в този форум. В крайна сметка ще докажем че не само си чешем езиците а и сами поемаме нещата в свои ръце. Това, което човек сам си направи, никой друг не може да му го направи
Къде отиде мнението на Борислав дето искаше да чупи някаква глава, че се бях засилил да му кажа някои неща ?
И Защо си почти убеден че ще стане издънка?Толкова ли няма хора около теб да произвеждат качествен мед?Най правилното е да пратиш отново мед,защото в живота празно няма,но всеки сам си решава естественно.
Пчеларите имат много лош комплекс: Тяхното винаги е най качественно!
Вече години наред се вземат проби.Човек който с това си изкарва хляба няма как да си позволи разни магарии.
ще се делим на касти, рангове, чинове и кво още????Има една приказка разделяй и владей. drinks; Това е голяма простотия, ама правете квото щете, ваше право си е.Само за инфо Иманярския и Техническия форум, бяха така и си останаха по 20тина човека.Така че квото решите, успех
е в предишната страница за тва се говори.В един технически форум беше така, и е факт че останаха 20тина човека.Сега гледам че пак са го пуснали целия свободен, ама хората ги няма.За иманярския нямам инфо кво става, че още лекувам контузии от катастрофата и не се занимавам.Но пак казвам, това е право на Админите.Най добре би било, да се пусне анкета,и квото сабя покаже тва да е.Глас народен, глас божи.
Може пък и да доведе до нещо такава идея, въпроса е как ще се развие. Добре ще е основната цел да е да се направи едно бъдеща сериозна организация на пчеларите.