-
Rosty от мен също огромно благодаря за летателните планове които пускаше.Благодарение на тях успяхме да затваряме кошерите.Срокът на пръскане за община Димитровград беше удължен до 25.06.Надявам се ,че ще успееш да ни информираш за новите летателни планове.
-
Преди малко прочетох горния пост и проверих за втори път днес. ДА наистина срокът е удължен и за това не беше информирани дори директора на БАБХ Стара Загора. Очаквам всеки момент да получа плановете за третиране, но няма да имам обхват няколко часа и ще мога да ги кача след 21,00. По рано ще се появят в фейс бук страницата на пчеларски център Южен.
Много тъпо, форума знае повече за пръсканията възложени от министерството на БАБХ, от директора на областен БАБХ в чийто район се пръска. БЪЛГАРИЯ.
-
Днес не е имало нов мейл от МЗХ, така че не чакайте по-нова информация от вече известната.
-
1 Прикачен файл(ове)
Това е летателния план за пръсканията за утре 23.06
-
1 Прикачен файл(ове)
Летателен план за пръсканията на 24.06 (петък) - този път от летище Гоце Делчев:
Прикачен файл 7009
Също така получих мейл, че всички пръскания по поречието на р. Дунав са приключили.
-
Да,точно така.Ветеринаря преди малко звънеше.Утре пръскане в Сатовча и Плетена.
-
Ето грубия график за следващата седмица:
План на работа както следва:
От 24.06.2016 – 01.07.2016
От Летище Гоце Делчев ще се третират както следва:
Землищата на Общини: Сатовча, Доспат (на юг от яз. Доспат), Хаджи Димово, Гоце Делчев, Гърмен.
Ето още веднъж летателния план за утре (24.06.2016 г.):
Прикачен файл 7009
-
2 Прикачен файл(ове)
А ето и плана за днешния ден, който вече е остарял. Състои се от два файла, единия от които вчера го е публикувал Ростислав от Стара Загора, а втория дойде днес в 9:42 ч. За съжаление по това време не бях пред компютъра, но дори и да бях - все тая - плана дойде тогава, когато пръсканията вече бяха извършени. Публикувам го със закъснение, за да видите къде е било пръскано, и ако пчелина ви е наблизо, да отидете да хвърлите едно око дали всичко е наред.
Прикачен файл 7010
Прикачен файл 7011
-
Летателния план за община Сатовча напълно съвпада с полетите на самолетите.Бяха 3 броя.Пръскаха от доста високо с по две дюзи .Започнаха в 5.30 и приключиха към 8.30 .Към девет и нещо пуснах пчелите.Това беше вчера 24 .06 и за да ни е гадно днес пак бяха тук по същите маршрути.:mad:
-
Нов мейл от МЗХ:
Дезинсекционните мероприятия от въздуха срещу векторите на заболяването Заразен нодуларен дерматит за територията на областите Стара Загора, Пловдив и Хасково приключиха.