Интересна логика ??? А когато ти си затруднен например с намирането на качествен и добър дървен материал за кошери на изгодна цена, защо ли производителите му не изпитват удоволствие да ти го подарят, а се опитват да ти свалят кожата от гърба???
Преглед за печат
Аз не мога да ти държа сметка! Това си е твоя работа и ти си преценяваш как да постъпваш.
Тук говорим за търговия и търсим най-добра цена за продукцията. Иначе...ДА и аз подарявам, но когато някой ме пита за цена, то давам цена 10-12 лева / 720мл.
На приятелите си подарям, но толкова колкото мога да си позволя. Иначе дори приятели, когато ме питат за цена, то тя е 10-12 лева(същата). Когато ме питат за прашец(не събирам), давам контакти на колеги и цената е 25лв или по-висока (както се разберат).
Само един път са ме питали защо цената на меда е по-висока от тази на някой колега. Отговорих, че аз мога да си оближа всички рамки по кошерите и да питат колегата дали ще направи същото. https://www.youtube.com/watch?v=rdU4L7TmSMM
НИКОГА не съм използвал акарициди или антибиотици!!! НИКОГА няма да продам продукт, който не бих дал на децата си - така разсъждавам.
Няма смисъл да ги говоря тези неща тук и затова си мълчах. Ще повярват само колеги, които ме познават, а другите ще спорят. Няма смисъл да си правиш труда да обясняваш нещо, когато другата страна отказва да те чуе.
Надявам се, че тоя път няма да има изненадани.
http://www.investor.bg/centralna-i-i...2016-g-194314/
Колега Дамянов,съвестта в днешно време е склонна към преговори.Както казват хамериканците - negotiable.А е склонна към преговори,защото е най-лесно да прехвърлим отговорността за действията си на някакъв "авторитет",чиято еманация се явява листовката на произведения от него химикал.Той си взима кинтите,твоите пчели "оживяват" за поредна година и всички са доволни,е почти всички де.Нечий метаболизъм е възможно да смръщи веждите като му поднесат "натурален мед" с натурална химия.В края на краищата всичко е натурално на този свят - дори и най-голямата химия,нали на земята се е пръкнала.
В Унгария са създадени и се отглеждат различни сортове акация с различно време на цъфтеж. Така получават една по-продължителна акациева паша.
В България няма такава политика, всичко се прави за субсидии и докато изтече договора. На никой не му пука за следващите 5 години, а как да очакваш някой да залеси за следващите 50 години.
Това ни е политиката - програмен период, далавери, наши-ваши хора и така...
Прави се нещо само ако се вдигне шум, иначе си въртим на старата схема.
Кажете сега за цената на меда...