Преглед за печат
Цитат: Първоначално публикувано от tsc1 Ако имаш в предвид надписа под постовете ми - да аз съм си го измислил. Сори, допълних поста. Не съм и предполагал, че точно на теб ще трябват допълнителни пояснения - та нали: Цитат: Първоначално публикувано от tsc1 Всеки на нивото си - ти си на ниво кошер, аз на ниво системи за дигитализация в отрасъла... ????
Цитат: Първоначално публикувано от dvd111 Сори, допълних поста. Не съм и предполагал, че точно на теб ще трябват допълнителни пояснения - та нали: ???? Че от къде да разбера ти какво четеш и за какво си мислиш? Не съм врачка. Както и цитата с питанките?
Цитат: Първоначално публикувано от tsc1 Че от къде да разбера ти какво четеш и за какво си мислиш? Не съм врачка. Както и цитата с питанките? Явно вятърът в главата отвява мислите!:laughing:
Цитат: Първоначално публикувано от tsc1 Че от къде да разбера ти какво четеш и за какво си мислиш? Не съм врачка. Както и цитата с питанките? Кой разбрал, разбрал!... Мисля, че доста по-неразбираемо е да убеждаваш някой "с оглед на бъдещето" да си купи нещо, което "НЕ МОЖЕ да си позволи"...
Цитат: Първоначално публикувано от зуница Явно вятърът в главата отвява мислите!:laughing: Да, ако има въобще какво да довее!
Цитат: Първоначално публикувано от dvd111 Кой разбрал, разбрал!... Мисля, че доста по-неразбираемо е да убеждаваш някой "с оглед на бъдещето" да си купи нещо, което "НЕ МОЖЕ да си позволи"... Който не може, не може! Тъпо е да можеш и да не го направиш.
Цитат: Първоначално публикувано от tsc1 Че от къде да разбера ти какво четеш и за какво си мислиш? Не съм врачка. Както и цитата с питанките? Не ставай смешен! Разбира се, че няма от къде да разбереш.:laughing: Другите участници във форума има от къде да разберат, ама ти....blush;
Цитат: Първоначално публикувано от zapstojan Не ставай смешен! Разбира се, е няма от къде да разбереш.:laughing: Другите участници във форума има от къде да разберат, ама ти....blush; Ти пита ли ги, че се изказваш от тяхно име?
Цитат: Първоначално публикувано от tsc1 Който не може, не може! Тъпо е да можеш и да не го направиш. Знаеш ли, ставаш за политик. Чудесно ще се впишеш!
Цитат: Първоначално публикувано от dvd111 Знаеш ли, ставаш за политик. Чудесно ще се впишеш! Трябва съвсем да съм си загубил самоуважението, за да се пробвам.