Честита ти Христова възраст iskren,много благодат и съваршенства в пчеларството.
Преглед за печат
Честита ти Христова възраст iskren,много благодат и съваршенства в пчеларството.
Честит Рожден Ден на г-н Матеев, много здраве, късмет, успешна и медоносна година! Наздраве!
ЧРД Сузи! Здраве, късмет и успех във всичко!
Честит Рожден Ден m2m2m. Жив/а здрав/а бъди. Щастие и любов винаги да те спохождат.
ДИЧЕВ 52, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Да си жив и здрав! Много любов около теб, щастие и успехи във всичко! Децата да те радват, снахи и зетьове също! И сватби искам! За да има внуци, които да се въртят около Вас, и да Ви топлят сърцата и душите! Да има и на кого да предадеш любовта към пчелите!!!
Много поздрави на всички, и весело изкарване на празника! Г. Георгиев
Ч.Р.Д. чичко Jordanov ,жив и здрав!
Здравейте,
Честит Рожден Ден Йорданов! Да си ни жив и здрав, да ни радваш със съвети и напътствия. Един от хората във форума, на който чета писанията по няколко пъти! Много пчели и мед! Още дълги години да ни "вкарваш в правия път" със съвети!
Поздрави и наздраве,
Г. Георгиев
Благодаря!
Живи, здрави!:)
Черпя всички!;)
Виртуално.:(
Сър, за мен е чест да Ви познавам, па макър и Виртуално. Наздраве г-н Йорданов!
Здравейте,
Честит рожден ден, Дамянов! Жив и здрав бъди! Не ни се сърди за "простотиите" които пишем, и ти отваряме работа да "метеш" с метлата. Много успехи в личния, семейния и пчеларския живот. Пълни кошери с пчели и тенекии с мед!
НАЗДРАВЕ И ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ! Г. Георгиев
Благодаря за хубавите пожелания.
Днес колеги ми запалиха телефона от 6 сутринта. Много се радвам, че се намират все още добри и искрени хора. Нещата които чух ми дават надежда, че имаме бъдеще и си пожелавам точно това.
Честит Рожден Ден на tarty!
Да си жив и здрав и много успехи да пожънеш през новия сезон.
Прикачен файл 5114
Честито! Да си жив, здрав, с много късмет и пари!drinks;
Честито! Жив и здрав! drinks;
Ч.Р.Д. Много здраве и късмет ти пожелавам!
Честит рожден ден на Василевса.Да си жив и здрав!
Ч.Р.Д. rosty_sz.Бъди здрав и много късмет.Наздраве!
Благодаря за пожеланието и за вдигнатите пръстчета под него.
Честит Родюжден Ден на vencii. Да си жив и здрав. Много успехи в личния и професионалния живот!drinks;
Благодаря. На всички пожелавам много много здраве ,успехи и пълни кошери с мед.
Честит рожден ден на Димитър Бонев! Пожелавам му много здраве, късмет и успехи във всяко начинание!drinks;
Честит рожден ден на Ангел Йосифов ! Ангеле жив и здрав бъди ! Успех в започнатото и мноооого мед да се лее и вино за наздраве !!!:bigsmile:drinks;
Хайде кажи как я правиш баницата да обменим опит. Наздраве!
Йосифов, наздраве и от мен с едно тъмно Kozle. Здрав бъди!
И на това кандисвам! Готов съм да те наема за 2000 лв на месец. И свободен пчелин имам!:yo:
Хайде готово...НАЗДРАВЕ!С 8 годишно(мавруд и мерло по равно)
Брях, че то кой ще ходи на работа с тия благини! Жив и здрав да си !
Честит рожден ден на Ивайло Георгиев- ingivo. Да си жив и здрав. Да редиш още много рими и хубави слова! Успех на всички поприща!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВАЙЛО,
Да си ни жив и здрав, да ни радваш с твоите творения. Много успехи на всички фронтове. Най-вече в пчеларството, и поезията!
Поздрави, Г. Георгиев
Чести рожден ден Матеев! Пожелавам ти много здраве, щастие и успехи! На теб и на цялото ти обкръжение. Нека да имаш повече от нещата дето не се купуват с пари, и пари за всичко останало. Жив и здрав бъди!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН г-н МАТЕЕВ! Да си жив и здрав ! Нека твоите желания бьдат наши пожелания! И още много години да ни радваш с твоите безценни сьвети! НАЗДРАВЕ!drinks;
ЧРД, Матеев. Здраве и късмет!
Честит Рожден Ден и от мен! Пожелавам ти здраве,късмет и много щастие за напред,наздраве!
Честит Рожден Ден и от мен. Освен всички пожелания на колегите (присъединявам се към тях) бих искал да се сбъдне една твоя мечта.
ОБЕДИНЕНИЕТО НА ПЧЕЛАРИТЕ В БЪЛГАРИЯ! Да си ни жив и здрав. Благодарности за споделеният опит, и за споделяния за в бъдеще!
Поздрави, и весело изкарване на празника! Г. Георгиев
Честит Рожден Ден! Жив и здрав!
Честит Рожден Ден, Матеев. Желая ти здраве, щастие и успехи във всичко!
Честит Рожден Ден, Матеев. И " Нека силата бъде с теб " :cool:
Честит рожден ден Матеев! Здраве и късмет!drinks;
Честит Рожден Ден,Матеев !Освен здраве и късмет,пожелавам всички твои мечти да се превърнат в реалност !
Бъди все така уверен, мислещ и търсещ (решения на проблемите)! Това ще доведе до сбъдване, пожеланията отправени от колегите.
Е, има моменти, когато човек трябва и да разпусне. ЧРД и наздраве!
ЧРД и Наздраве!!drinks;....на един човек, който е постигнал всичко в живота си!!!....му пожелавам да играе хора на сватбите на пра-, и пра-пра-внуците си!!drinks;
Пожелавам много здраве, верни приятели и безброй професионални успехи на delta.e! Честит рожден ден Петьо!
Благодаря на Всички колеги .
Дамянов , действително имам два рожденни дни .
:)
А наистина ли си Петьо?Да не ти честитим и на Петров ден по погрешка?
Да , приятелю .
Празнувам 29 юни , 25 юли и 23 декември . Тогава аз черпя .
През другото време аз плащам. :)
Благодаря , на всички колеги , които ме поздравиха за рожденият ден .
Да , така е 23 декември е мой втори рожден ден .
Желая , на всички колеги -Здраве , щастие и успехи през Новата година .
Успех момчета .
Петър Иванов
Аз пък на никого не благодарих за пожеланията за рожденния ми ден преди 3 дена, въпреки че те бяха много на брой. Причината е не неблагодарност, а факта, че след 50 години човек вече не се радва на рожденните си дни. Преди 50 годишна възраст човек си мисли, че все още има цял един живот пред себе си. След 50 години човек коренно си променя възгледите и плановете за бъдещето. Започва да мисли не какво ще направи за себе си и за семейството си, а какво ще остави на децата след себе си. Всякакви дългосрочни проекти отиват в небитието и на преден план изникват краткосрочните проекти, които могат да бъдат реализирани само за 2-3 максимум за 5 години.
Тортата със свещичките вече не е радост, пък и на нея няма място да се наредят всичките.
Та към всички пчелари, които все още не са чукнали 50-те - радвайте се на рожденните си дни и на децата около вас. Реализирайте мечтите си, докато все още имате време за това.
И в заключение:
Все пак благодаря на многото хора, които се сетиха да ми честитят 55-тия рожден ден във форума, Facebook, със SMS, по мейла и с позвъняване по телефона. Наистина е много приятно да осъзнаеш колко много хора се сещат за тебе .....
Матеев, блазе ти че си го разбрал на 50! Аз го проумях на 30! Но хич и не се замислям да губя вкуса си към живота. Планове не искам да правя- просто не ми се получава. Но ти се размекваш човече- остаряваш наистина сякаш! Дано последното не те обижда!
Честит рожден ден на iliew! Бъди щастлив, здрав и корав! Много успехи и усмивки! Поздрави!
Честит Рожден Ден Юрий Цветков! Пожелавам ти пълен басейн със здраве и пари! А ти да плуваш в него по гръб! Усмивки и щастие !
Юрий, ЧРД и за много години!
Бъди жив и здрав!
Благодар колеги за хубавите пожелания.
Стояне, точно на басейн бях и за това сега виждам поздравите. Само дето беше пълен с водичка, но да сме здрави. drinks;
Честит 15-ти рожден ден на Уйкипедия ! :)
Честит рожден ден Syzi!
Върви по пътя на живота,
обсипан с рози и цветя
и нека всяка твоя мисъл
бъде сбъдната мечта!
Прикачен файл 5891
Благодаря! drinks;
Честит рожден ден и 50 годишен юбилей на най-великият български футболист Христо Стоичков!
http://novavarna.net/wp-content/uplo..._stoichkov.jpg
Искам да изкажа най- искрените си благопожелания на моя приятел Иван Мънков.
Ванка бъди здрав, късметлия и щастлив. Дай Боже да постигнеш всичките си земни щения!
Честит Рожден Ден!
ЧРД ,Ванко ! Много здраве и късмет,и всички твои желания и мечти да се превърнат в реалност!Весело изкарване на празника !
Еййй, що не казваш, че имаш рожден ден? Насмалко да не те отразя.
Честит Рожден ден!
Прикачен файл 6046
Да си здрав, щастлив, работлив и много, много ама много обич в семейството!
Честит рожден ден !
Здраве и щастие .
Другото ще го наредим .
Честит Рожден Ден!
Много здраве и успехи!
И най-важното - Наздраве! drinks;
Честит Рожден Ден и Наздраве!
Колеги и приятели ,много ме трогнахте ! Благодаря на всички ,че ви има и ,че всеки ден ми давате по зрънце познание ! Ще вдигна една нашенска за всички ,здраве и любов ! А... и на всеки мед ,даден с любов ! Наздраве !!!!!!:bigsmile:drinks;
КОРЧЕВ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Да си жив и здрав, ти и семейството! Много пчели, мед, отводки.........и много щастие покрай тях!
Успех с кметуването! Честит св. Харалампий!
Наздраве, и весело изкарване на празника!
Поздрави, Г. Георгиев
Прикачен файл 6053
Честит Рожден Ден
Бъди благ като виното.
Серт като пурата.
Огнен като пожеланието.
Еее, Корчев,drinks;...да си роден на тази дата, и да си пчелар - това е поличба!!!
ЧРД адаш макар и на патерица ! Жив и здрав !
Борка, честит Рожден ден. Най- много ти желая здраве! Сетне, спокойствие и повече приятни дни. Да си жив и здрав!
Жив и здрав !
Успех .
Благодаря на тези, които се сетиха за мен. На всички пожелавам много здраве и успешна година, а на новобранците много чужди рояци. Нека всички да бъдем по-добри!
Честит Рожден Ден, Лежаков,
Да си ни жив и здрав, успехи!
Много ни липсваш!
Поздрави, Г. Георгиев
Ч.Р.Д., Наистина ни липсваш!
Успех във всичко и скорошно завръщане във форума!
Здравейте,
Честит Рожден Ден, Светльо! Да си жив и здрав. Много успехи в учението, пчелите, форума (компютрите). Помагай на баща ти, има нужда!
Като завършите, форума ще има още двама дипломирани специалисти. Ние имаме нужда от такива!
Поздрави на баща ти, и весело, и приятно изкарване на празника! Г. Георгиев
Честит Рожден Ден на Матеев - младши. Жив и здрав,
Колега kuline, не мога да се удържа, да ти честитя рождения ден. Честит Рожден Ден! Бъди, жив, здрав и богат! Поздрави!
Градски, да си жив и здрав! Пожелавам ти, много любовни авантюри и нови пчеларски постижения. Каквото си намислил- да бъде! Честит Рожден Ден!
Здравейте,
Чанко, Честит Рожден Ден! Да си ни жив и здрав! Много щастливи моменти във всичко (не само с пчелите), а и с жените. Весело изкарване на празника!
Поздрави, Г. Георгиев
Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много здраве и много мед!
Колеги, нямам интернет на ранчото, затова със закъснение ви казвам: БЛАГОДАРЯ за пожеланията.
Честит Рожден ден на Максим Тодоров!
Пожелавам ти много здраве, много мед и много да те радват малчуганите.
Честито, Макс!
Благодаря ви колеги пожелавам ви пълни тенекии.
Честит рожден ден на Vlado 9 . Владо, живот и здраве, и много любов. Любов за теб и за пчелите! Много мед и силни и здрави семейства . Наздраве !:bigsmile:
Zayo ЧРД.Бъди здрав и щастлив и винаги уверен в себе си.
Честито Nik_m. Да се радваш на здраве,семейство и късмет.И още 135 години да усещаш удоволствие от пчелите.
Честит Рожден ден, Ник! Желая ти здраве, щастие и много късмет и мед! Благодарности за опита, който споделяш!
Благодаря, да ви се връща!!!
Честит празник на рожденниците днес. Бъдете живи и здрави! Много успехи и охолен живот ви пожелавам! Специално ТСК1 !
jordanov-Честит рожден ДЕН!!!
Пожелавам ти преди всичко здраве,щастие,любов и успешна пчеларска година!!!
Честит рожден ден и на останалите рожденици!
Пожелания за здраве,любов,щастие и успехи!!!