Първоначално публикувано от
Mateev
Кожухаров е противоречива личност и наистина е настроил някои хора против себе си, но какво да правим , като НЯМА КОЙ ДРУГ ДА СВЪРШИ РАБОТАТА. Всичките тези хора, които го критикуват, СА ПАСИВНИ и нищо полезно не вършат. Обичат да ПЛЮЯТ, но не дават НИКАКВА РАЗУМНА АЛТЕРНАТИВА. С такъв тип критики аз не се съобразявам.
Ще се опитам с едно единствено изречение да отговоря на ВСИЧКИ КРИТИКАРИ по ВСИЧКИ НАПРАВЕНИ КРИТИКИ:
Господа, ако нещо не ви харесва, ами НАПРАВЕТЕ ГО ПО-ДОБРО според вашите си разбирания. Никой не ви спира, никой не ви пречи. Например намерете си друг лидер, направете го известен, излъскайте му имиджа, и след това си създайте организация и си сложете този лидер за вожд. Ако искате - ползвайте конфедерацията, ама първо станете членове, после си намерете поддръжници и най-накрая си предложете лидера, за да го изберем.
Ами това е всичко - толкова е просто и лесно, че можете да го направите с едно щракане на пръсти. А аз ще гледам отстрани и когато си изберете лидера, ще го обвиня него и вас самите, че сте се наредили на опашка на хранилката ......... и после ще споря, че не съм провокатор и че по-принцип ви поддържам......