-
1 Прикачен файл(ове)
Инвертиран захарен сироп в разфасовки 6.5 и 13 кг
Цена 2.2 лв/кг за количества до 400 кг доставката е за сметка на купувача, но получавате - 20 % от доставката.
При количества над 400 кг доставката е безплатна и има отстъпка от цената.
С всяко закупено количество получавате сертификат за качество от лицензирана лаборатория.
-
Златен,какво се случва със произведения вече сиропа ако не бъде реализиран?
-
До сега не е имало подобен случай, а и срока на годност на продукта е 24 месеца от датата на производство.
-
Инвертиран захарен сироп в разфасовки 6.5 и 13 кг
Цена 2.2 лв/кг с ДДС за количества до 400 кг доставката е за сметка на купувача, но получавате - 20 % от доставката.
Цена на едро (над 400кг.) - 1.90лв. с ДДС с безплатна доставка до вас
За количества над 1 000кг. - 1.80лв.с ДДС с безплатна доставка до вас.
-
Промоционална цена от 2.0 лв/кг на инвертиран захарен сироп Happy Bee в разфосавоки 6.5 и 13 кг.
Изпращаме до офис на еконт с - 10 % от доставката. При желание на клиента изпращаме и сертификат от лицензирана лаборатория.
Можете да се свържете с мен като ми пишете тук, на фирмения ми имейл vmarkovski@goldenhouse-bg.net или на тел 0887084343
-
1 Прикачен файл(ове)
Здравейте колеги, предлагаме нашия инвертиран захарен сироп вече с нов етикет.
Ензимно инвертиран захарен сироп в разфасовка 13 кг.
Цена 2.2 лв/кг с ДДС за количества до 400 кг доставката е за сметка на купувача, но получавате - 10 % от доставката.
При количества над 400 кг безплатна доставка до вашата врата.
При желание на клиента изпращаме и сертификат от лицензирана лаборатория.
Можете да се свържете с мен като ми пишете тук, на фирмения ми имейл vmarkovski@goldenhouse-bg.net или на тел 0887084343
-
1 Прикачен файл(ове)
Поради големия интерес и търсене на нашия продукт, вестник "Пчела и кошер" направи отново интервю с нашия бранд менеджер :)
-
Вече предлагаме освен сертификат за качество на краен продукт и сертификат за цвекловата захар която използваме от фирмата производител !
Етикета остава същия, само сме добавили баркод към него поради опити за фалшификация !
За допълнителна информация или заявки:
email: vmarkovski@goldenhouse-bg.net или съобщение тук във форума
телефон: 0887084343
Венци Марковски
-
1 Прикачен файл(ове)
Ензимно инвертиран захарен сироп в разфасовка 13 кг.
Цена 2.2 лв/кг с ДДС за количества до 500 кг доставката е за сметка на купувача, но получавате - 10 % от доставката.
При количества над 500 кг безплатна доставка до вашата врата.
При желание на клиента изпращаме и сертификат от лицензирана лаборатория.
Можете да се свържете с мен като ми пишете тук, на фирмения ми имейл vmarkovski@goldenhouse-bg.net или на тел 088708434
-