Май за същия склад става въпрос.От Широка завиваш на изток по Ботева и на 50метра в дясно.
Преглед за печат
същия склад,ще питам Милчо на магазина няма ли кой да продава.
Не съм от Видин.Непознавам хората.
А някой да знае в Монтана или Враца?
Едва дали ще намериш сух чам за продажба, ако някой евентуално има той не го продава, а си го работи.
Преди в Монтана имаше много добра сушилня,не знам дали още работи.
Преди време и аз търсех сух чам, но в нашия регион (СЗ) така и не намерих, както и сушилни..... евентуално можеш да попиташ в Монтана в „Арсов 90“ но не ми се вярва, последния път като ходих и видях да го сушат от вън под навесите.
Хубава темата - ще представлява интерес за доста хора. Особено ако има информация и за други части на страната.
Иначе споменатата цена е приемлива за качествен просушен материал. В Югоизточна България май е по-висока цената - в Бургас например чувам че е около 500.
Не ми се вярва за Бургас,те най–предлагат евтини кошери,и то масово,при 500 лева /куб. то цената им не може да покрие само дървото
Toчно от Бургас преди два дни купувах-от сушилня 520лв кубика.Атмосферно сушения е около 450лв,но не е сух още.Като цяло проблема с дървения материал е навсякъде-никакво качество,но за сметка на това цената е .........