За италианскте коли може да поспорим ,за мен те са най големите боклуци.
Преглед за печат
И аз съм любопитен за питките със захар на кристали :)
Ванка разсмя ме брат.Имам предвид тотална скъпотия.Виж кои са най скъпите коли на всички времена.От десет седем са ферарита.Говорим за ретро автомобили.
Пак разводнихте темата.
Към бат Тянко тази спирала задължително ли се върти защото гледам някои бъркачки имат някаква неподвижна шина която е огъната по определен начин.Някой дали знае доло горе колко са оборотите на казана и на спиралата?
Послушайте ситничаря, той знае много добре какво говори за спиралите.
Спиралата се върти около себе си.До нея има метален профил.Казана се върти около тях.Максиме, не се мъчи-отиди при някой фурнаджия и си омеси питките.Ти ще му дадеш мед и всички ще са happy!Поздрави!
Пушачите да не палят цигара в помещението,че ще остави някоя жена вдовица и деца сираци.Бивш военен ме предупреди,че кадето мелиш захарта има опасност,ако запалиш нещо можело да избухне пожар.
Дамянич, защо махна рендето? В Щутгарт му слагат двигателя под капака.Това за фаса ми е непонятно?
Спамим темата, а колегата направи забележка.
Много е добро нали :) Нисан 350Z щял да бъде като детска играчка, но 2017 е далече...
Иначе правенето на бъркачката не е трудно, но ако искаш да е от неръждавейка...ще ти трябва човек който може да заварява на аргон.
Ако искаш да разбереш и как да стане - на лични съобщения или по телефона, че хейтърите са много и не ми се разправя с тях.