Благодаря ви колеги. Не знам дали въобще ще си купя нещо от там, но искам да съм информиран. Не съм сигурен колко дена е точно изложението, но аз ще съм там на 2 и 3 октомври. Ще пътувам с кола.
Преглед за печат
Благодаря ви колеги. Не знам дали въобще ще си купя нещо от там, но искам да съм информиран. Не съм сигурен колко дена е точно изложението, но аз ще съм там на 2 и 3 октомври. Ще пътувам с кола.
Юри, ходи ли? Чакаме доклада:)
Ходих. Но не си купих центруфуга. Имаше само една която отговаряше на изискванията ми за рамки, но беше доста обемиста и реших че ще си купя от тук. Взех си обрамчени ХР по 350 динара. Не обрамчените за десет рамкови, бяха по 220. 119 динара =1 лев.
Писах в друга тема, че не видях изобщо стандартен ДБ, само ЛР и модифициран ДБ и всички с дебелина на стените 20 мм. Съответно мрежести дъна и мрежести таванки. Пластмасови, полистиролни и тем подобни кошери нямаше. Зимите в сръбско не са по-топли от нашите, но явно пчеларите не се притесняват. ;) Дребен инвентар всякакъв и определено на по-ниски цени. Иначе и машини имаше почти всякакви, но не съм гледал задълбочено.
Забравих да кажа, отядох си на сръбска скара. blush; и домашна сливова. Прочутите им дюлева и вилямова са спирт и есенция.
А взех си за 7000 динара бутилка домашна сливова с мед, ама нещо не ме кефи тази комбинация.
Подариха ми унгарска ракия от круши, много скъпа и нямало по-добра ракия от нея - ако са слагали есенция, то аз не я усетих, направо технически спирт и вода. Жал ми беше да им кажа, че са си дали парите на вятъра, но пихме домашна гроздова сорт "липа" :)