и защо ми как трябва да са
Преглед за печат
и защо ми как трябва да са
ооооооо извинявам се на снимката още не съм сложил лайсните и на тях има фалц и лягат перфектно
ето тук вече е с лаисни
Знаеш ли какво е гратов фрезер?
не защо кажи
Когато сглобката на страните ,особено на плодника не е достотъчно надеждна материала се раздува и така на място трябва да рендосваш за да сложиш магазина.Примерно.Няма никакво значение колко ръце боя и грунд си положил отвън,защото проблема е от поръозноста на дървото.Отвътре.За мен най-качествената сглобка е зъбната,която се прави да речем с такъв тип фреза.
Галине, много рядко пиша в този раздел, но виждам че, имаш голямо желание и си се постарал доста. Този модел е отживелица. Ориентирай се към производство на корпусни кошери. С отделно дъно. Височината на корпусите ще е според желанието на клиента и според рамките с които работи. Дъната задължително ги прави с отвори за вентилация. Според мен най-добре е да са в предния край и почти по цялата ширина на дъното. Успех.
мерси много и много здраве от мен трябва да потърся размери на много корпусни и да направя 1 да видя как ще стане
Ето ти модел за сравнение,пред него твоя направо бледнее.Нищо лично.
galin 79 на мен на външен вид ми харесва кошера как си го направил,стига да си спазил вътрешните размери.Ако няма кои дати помага с пчелите изобщо не ти препоръчвам корпусен кошер.При тях трябва да се ротират корпусите а за сам човек е прибиване.