Пчелите са твои и плановете също единствено може да питаш за мнения и предложения но окончателното решение за това какво ще правиш е само твое,както и неуспехите и успехите ще бъдат само твои.
Именно затова пуснах темата за предложения,а окончателното решение ще го взимам аз:)
14.04.2015, 20:16
iliew
Цитат:
Първоначално публикувано от solaris60
Записките не са знания.
При мен са средство за компенсиране на загубите на памет :bigsmile:
14.04.2015, 20:26
solaris60
Цитат:
Първоначално публикувано от iliew
При мен са средство за компенсиране на загубите на памет :bigsmile:
В случая при загубата на памет нищо няма да можеш да компенсираш. Няма да помниш къде са ти записките.
14.04.2015, 20:35
vencii
Илиев решението е не записки, а млада секретарка.
14.04.2015, 21:54
ch.atanasov
Цитат:
Първоначално публикувано от marianski
Именно затова пуснах темата за предложения,а окончателното решение ще го взимам аз:)
Има голямо значение ,с каква цел се правят отводките.С колко % се цели увеличаването на общия брой семейства.Търси ли се добив на мед или -не.От тук и методите са различни.Какво е твоето задание?
14.04.2015, 22:56
marianski
Цитат:
Първоначално публикувано от ch.atanasov
Има голямо значение ,с каква цел се правят отводките.С колко % се цели увеличаването на общия брой семейства.Търси ли се добив на мед или -не.От тук и методите са различни.Какво е твоето задание?
Мисля да ги направя на 6-7 рамки и евентуално да хвана слънчогледа. А % е 10 с които да вдигна бройката не е много.
14.04.2015, 23:04
ch.atanasov
Цитат:
Цитат:
Мисля да ги направя на 6-7 рамки и евентуално да хвана слънчогледа. А % е 10 с които да вдигна бройката не е много.
При такъв процент ,аз също бих направил сборни отводки .Тука ще има значение майки-оплодени или маточници.Дано да си чел за 60 -те дни ,за които писа Матеев.
15.04.2015, 08:14
marianski
Цитат:
Цитат:
Цитат:
При такъв процент ,аз също бих направил сборни отводки .Тука ще има значение майки-оплодени или маточници.Дано да си чел за 60 -те дни ,за които писа Матеев.
Мисля те сами да си създадът майки.
Къде е тази тема на Матеев?
15.04.2015, 08:52
ch.atanasov
Цитат:
Смисъла на 60 те дни е ,че за да стане пълноценно семейство от отводка ,са необходими -около 60 дни след пронасянето на майката.Не се сещам точно в коя тема е писано.
15.04.2015, 09:03
Валтер Желязков
Цитат: