Като подпишат договорите с Матеев ще ги има и в България.
Преглед за печат
Като подпишат договорите с Матеев ще ги има и в България.
Фирмата е унгарска. Ето и данни:
Favus Ltd.
Manager: Tamas Kusnyer
Hungary, 8182 Berhida-Peremarton, Szegfu utca 28/B
Tel: +36 30 737 8220
Mail: favus@gmail.hu
Web: favuscell.com
Сайта им не е много изчерпателен и повечето линкове не работят, но и според мен продукта е обещаващ, стига използването на изградени основи да е ценово целесъобразно.
Благодаря!Ще се радвам ако се появят на българският пазар на поносими цени!
Дали ще ги има Матеев може да каже нали той беше там.
Матеев ,подведе ме с информацията си ,че е купена търговишка фирма,заради това пуснах отрицателен коментар.Иначе Разградска фирма тази година изкупува мед ,пробите излизат за 24 часа ,и в четвътри ден се изкупува меда.много са бързи
Не съм бил на Апимондия. Бяха сина ми и Ловешкия регионален директор. Аз само преразказах това, което чух по телефона.
По въпроса за фирмата наистина бях подведен. Получих противоречива информация и в момента все още не съм наясно коя точно е фирмата и дали е в Търговище или в Разград. При всички случаи скоро ще имаме среща с Българския директор и дори ще го помоля да ме заведе там и да ми покаже фирмата. Съответно аз ще го поканя на гости в Габрово да види при мене как стоят нещата.
Матеев ще споделиш ли за тези изградени основи след като се свържеш с фирмата?Цена качество как може да си поръчаме.Благодаря предварително.
Всъщност машината не я показаха - била голяма тайна и на всякакви въпроси отговаряха само с "Big Secret....".
При по-близък преглед на изделието (под прост микроскоп) лесно може да се разбере какъв е методът на изработка - леене, пресоване, изтегляне..
Във всички случаи обаче техническата здравина на изработката ще е по-ниска от тази която пчелите правят , но след няколко поколения пило разликата ще стане несъществена.
Относно цената - биологичният восък е достатъчно скъп, че да започнем да правим от него и готови пити. Нерентабилно ще е ако трябва с изградените пити да зареждаме корпусите за мед ( с цел да спестим работа на пчелите по изграждането на основи и така те да съберат повече мед).
Друго би било ако питите бяха пласмасови,восъчни не съм сигурен че би било рентабилно!