Не го повтаряй повече!
То ти личи.
Макар и да не знаеш какво е комунизъм, зле ти се е отразил.
Преглед за печат
Хайде сега да не си показваме "убавиньите". Аз знам , че нивото ти на интелектуално развитие е това, но не го повтаряй непрекъснато.Ще го разберат и другите.Само ще се срамиш.Моли се Богу за разум и просветление.Само в молитвата ти е надеждата.
п.п. Забравих, че си атеист.Но никога не е късно да измолиш Божията прошка и благодат.
Добре де, явно тази тема е далеч от компетенциите ви и има ли смисъл да я коментирате?. Защо не коментирате по темите с пчелите, как са при вас нещата, какво правите. Гледам няма никакви коментари. Не се занимавате с пчели ли ? Или не желаета да споделяте нищо. Нали е пчеларски форум, нещо явно ми убягва.
П.С - айде Стоян пише, но Зуница не съм виждал да пише нещо за пчели. Това мъж ли е жена ли е ?
Ами да кажем на базата на това , че рекламираш разни неща, пък като цъкнах на линка ти нищо не се отваря. Дава 404. Его де е. Хубаво е човек като иска да прави нещо, да си прегледа нещата дали са му наред и тогава да се занимава със странични работи .. Не се заяждам ... Просто казвам какво ми прави впечатление.
П.С - от моите компетенции също е далеч, но ми се струва кофти как хората вместо да ги обединява един форум, те се разделят на базата на някаква толкова странична тема, че няма накъде. Лошото не е това че се пише, а това че няма да се постигне нищо от цялото това писане.
Аз бих ви попитал, какъв е резултата от цялото това писане и каква му е идеята ? :)
Човек във всяка една дейност като напредне баш много много не дава акъл що разбира, че с тоя де говори трябва да има определено ниво на знания и опит за да обсъждат даден казус тоест оти да се аби залудо като няма да има файда на изток имат поговорка , че когато ученика е готов се намира учител.
Така-а... За да не се оказва човек неподготвен и да се чуди, е добре да е прочел поне половината от написаното във форума в който се включва.
А относно темата.За мене тя беше умишлено пусната с цел създаване на конфликтна ситуация.Началото на дадената тема беше дадено с квалификации, твърдения и явни инсинуаци с цел на някой да не му издържат нервите. Та това за темата и авторите.Мисля , че жънат добри плодове на труда си.Да карат все така.
п.п. Ако искаш да събереш информация за пчеларството? То забрави за тая тема.Атрактивна е, но е безполезна за пчеларската наука.Поне събира зяпачи.:laughing:
Човек във всяка една дейност като напредне - баш много много не дава акъл.
Извини ме за граматиката. Страхувам че, че не ме разбра пчеларството не е кой знае каква философия но все пак си има етапи на развитие и човек в по напреднал стадии дори и да каже нещо правилно може да бъде прогрешно разбран. Отне ми години четене да разбера защо някой мозък казва нещо а друг мозък друго за един и същ казус.Пчелите за мен са хоби и просто с четенето за тях ми е релакс.
П.П.Разбра ли онзи ден защо Демари слага майката в долния а Кашковский в горния корпус?
П.П.Или защо наще пчелари дават напролет захарен сироп за стимулиране а сибирските пчелари го им за връх на глупостта и дебилщината?
П.П.Или защо едни пчелари увиват зимат пчелите с вскакви щуротии да им е топло а други ги оставят на отворено дъно на 100%?
П.П.Или защо едни пчелари се борят с роенето като с мечка стръвница а други ги оставят да се роят?
П.П.Или защо едни ползват свищеви майки а други роеви а трети пренасят личинки?
П.П.Или защо едни пръскат пчелите през седмица с ОК по няколко пъти годишно а други само веднъж в годината?
П.П.Или защо едни ползват строителни рамки а други не?
П.П.Мога още 50 такива въпроса да задам ма има ли полза?
Добре де. На мен ми се струва че сте по-добри от това да водите такива разговори. Но пък съм го забелязал и по-други места. Ако ви е кеф да си почешите езиците и да загубите малко време да се поплюете ... Може би и това е ок. То май всички хора сме така . Но май даже и форум да е, се трупат излишни негативни емоции, които дават ли нещо на хората ? Това ми е интересно ..
Боже! Боже!Тоя се е влюбил в унгареца. blush;То всяка втора дума му е за него.От Путин се отказа .Явно името му навява непривлекателни за него асоциации.Сега се е вторачил в унгареца.Пиши му на тоя бре! Обясни му се.Може пък да те огрее.:laughing:
п.п.Ако не беше толкова UP щеше да знаеш що е то "зуница".Ама с тоя си интелект трудно ще се справиш с тая непосилна задача.Господ светлина да ти даде! Ама с тоя комунистически атеизъм не щеш да се помолиш.crying;
Ми има енергийни вампири и те са сред нас обикновено се возят в градския транспорт като огладнеят да цокат енергия, но предполагам на повечето хора стреса им е много и кога някой вземе да философства нещо де ти си мислиш, че не е така влизаш в спор не, че ще убедиш дървения философ в правотата на твоята теза защото не се знае дали самия ти не си дървен философ. Лао дзъ казва: Аз знам, че нищо не знам. Но колко човека са нивото на израстване на Лао Дзъ за Буда и Христос да не говорим
Виж сега, за теб няма, за мен всяка информация е добре дошла. Както ти казах аз съм пчелар по неволя. 2017-та един рояк се заселил и така почнах. По - въпросите
П.П.Разбра ли онзи ден защо Демари слага майката в долния а Кашковский в горния корпус?
Не защото никога не съм имал досега силни семейства и тази тема ми е още сравнително далечна.
П.П.Или защо наще пчелари дават напролет захарен сироп за стимулиране а сибирските пчелари го им за връх на глупостта и дебилщината?
Аз не давам захарен сироп, само преди акацията за малко дни, когато нямат достатъчно мед и не могат да летят заради лошо време. Преди това разпечатвам за стимулация. Те винаги имат мед.
П.П.Или защо едни пчелари увиват зимат пчелите с вскакви щуротии да им е топло а други ги оставят на отворено дъно на 100%?
Моите кошери са стари, дето съм ги наследил, нямам мрежесто дъно. Но не слагам затоплящи материали. Както е сандъка така зимуват, отгоре са с табли или таванки. това е
П.П.Или защо едни пчелари се борят с роенето като с мечка стръвница а други ги оставят да се роят?
Роенето още не съм го разгадал, имам идеите вече, но аз не произвеждам и не купувам майки.
П.П.Или защо едни ползват свищеви майки а други роеви а трети пренасят личинки?
При мен майките са Роеви или от самосмяна. За първа година правя отводка с евентуално свищева и утре ще видя какво е положението.
П.П.Или защо едни пръскат пчелите през седмица с ОК по няколко пъти годишно а други само веднъж в годината?
До последната година не бях накапвал ОК, докато не направих тест септември и не видях че има акар. Затова сложих веднъж ноември.
П.П.Или защо едни ползват строителни рамки а други не?
За строителните рамки го пише в литературата. Лично, единственото нещо за което бих ползвал строителна рамка , е за да хвана малко акар, но ми е съмнително. Аргументите по тази тема съм ги чел и другите.
За 5 години аз не съм загубил нито едно семейство, затова питах как да правя така че да не се увеличават, ако може. Защото всяка година стават повече :)
П.С - излъгах, всъщност си загубих най-първото семейсто, защото то накрая остана със съвсем малко след медосбора, майката беше стара. Аз не знаех какво става и така го оставих и на другата година като го отворих нямаше нито една пчела.в
Но отговора е че на повечето въпроси не им знам отговора. ...
Ако не искаш да се увеличават има няколко варианта.Правиш отводка и после обединяваш. Има и друг вариант правиш отводка постепенно я засилваш от основния ако новата майка ти харесва след това трепеш старата майка на стария кошер , като пронесе новата майка на стария кошер пак я трепеш и така до есента после обираш меда де е в кошера и го правиш каквото искаш а останките от пчелите ги поразпределяш ама е рисково за майките.Има и вариант влиза в роево трепеш майката оставяш два хубави не затворени маточника след това отиваш сматяш дните да не се излюпи някоя майка и махаш всички новоиградени маточници и оставяш само един. Ако имаш само един маточник и няма яйца няма да излети майката затова някой пчелари режат едно крило на старата майка излита пада и роя се връща и правят да има само един маточник.Друг вариант е със снеглерова дъска много удачен правиш отводка и налиташ пчелите къде ти е кеф ма мен не ме кефи рядко ходя при пчелите и се работи малко трудно.Вероятно като се замисли човек ще се сети и за други начини но в основата седи новосъздаване на семейства и бракуване на семейства да има някакъв подбор. Ако правиш свищеви майки кошера трябва да е силен иначе си е игра на тото. Та Кашковскии твърди че ако 4-5години правиш така наречената племенна работа и селекция оставаш с високопродуктивни семейства де баш не ти се роят освен при губи решки разбирасе генетиците едва ли ще са съгласни с тая теза ма карай
И това ти е критерия???
А замислял ли си се защо е така?
Простичко е. Тези файлове от линка вече не са актуални и за да не се заблуждават хората са изтрити от мен. Съответно има качени нови, но те са с друг линк. Форума обаче има защита "дуракоустойчивост" и не позволява редактиране след определено време на постовете. Разбра ли го това?
Демари бяга от роенето като стимулира яйцеснасяне в основата на роенето е много пчели кърмачки без работа тоест те няма кого да кърмят и почват да усвояват пчелното млечице и затова някой работят с роене защото така получават по силни здрави пчели с по-дълъг живот а спирането на яйцеснасянето си има и положителна страна с някой заболявания като най елементарното е акара ама не е само той заради това при заболявене /изк'чваме акарите макар, че има и така селекция ама тя не е за нас/ трябва да се ликвидира майката първо че се води че няма хигиенно поведение второ защото пчелите стават по здрави като не кърмят и защото се прекъсва цикала на много заболявания а и от делно ако се третира с нещо като няма пило е по ефективно.Кашковский го прави в ранна пролет /района му е западен Сибир/ сезона им почва април ама има застудявания та неговото е развитие на пчелното семейство в ранна пролет при застудявания и липса напаша и не е настъпил етапа на предроене като при Демари слага меда от долу а майката сама отива в горния корпус що е по топло е и слага се и откритото пило там а от долу се разпечатва всичкия стар мед и пчелите поне не могат да понасят мед под тях ако е разпечатан започват да го кават на горе и по този начин имаш подхранване без да ходиш със захарен сироп да ги принуждаваш да го преработват а при преработката на захарен сироп се нарушават там разните му желези едни са за кърмене други за преработка на нектар от делно де и някой се губят в студа да одат да дират от де се е взел тоя сироп.И т.н.
Наистина ли мислиш, че някой не го знае това?
Въпроса е защо има линкове които водят към грешка 404.
Защо след като изтриеш файла, не помолиш админа да изтрие поста с невалидния линк или да се направи каквото и да било, но да няма фалшиви линкове в обявите ти?
Разбра ли го това?
Аз виждам образа, но моето въображение не може да ми нарисува художника на този образ. Виждам часовника, но не мога да си представя часовникаря. Човешкият ум не е в състояние да си представи четирите измерения. Как може тогава да си представи Бога, пред Когото хилядите години и хилядите измерения са като едно? /Алберт Айнщайн/
Пиша! Ето ти един синоним на българската глупост: "Няма да плащаме газа на руснаците!"
И разбира се ЕК пак ни качи на динената кора:
Германия и Италия разрешиха сметки в рубли за купуване на руски газ
Австрийската и словашката компания прилагат нов процес на плащане
Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/05/21...ski-gaz.530791
Не прибързваш ли малко?
В по-дългосрочен план: "Сигурността в Европа е свързана с намаляване на зависимостта от Русия особено в сферата на енергетиката."
https://www.dw.com/bg/%D0%B3%D0%B5%D...%8F/a-61531146
Не прибърза ли в същност лъжлив Кирчо като се направи на по-голям католик от папата Римски?
Ако Германия, Италия, Австрия и куп други страни прибързват, то значи и аз го правя. Зимата е след 6 месеца и тогава ще се види кой е прибързал и кой си е опекъл овреме работата.
А на милата дама бих припомнил думите на Хайтов: "Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто - да го направиш. Я някой да я попита ще си закрият ли и атомните централи?
//добавено
Балабанов, ИТН: Не може така да се изхвърляме за цената на газа от САЩ
Кирил Петков обяви след посещение в САЩ, че той ще е по-евтин от този на „Газпром“
Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2022/05...t-sasht.530805
1.Отдавна се говори, че БГ плаща най-скъпо на Газпром, въпреки най-краткия път за доставка/транзитиране. ( явно работа на путинисти )
2.Опозицията твърди, че сега е момента да БГ да се отърве от Газпром.
Ако 1. и 2. са верни, то Петков е постъпил много правилно, използвайки момента. Това е стъпка в разпутиняването на БГ!
А личностните качества на Петков не са тема за обсъждане.
Хайтов го е казал добре, но това не променя нищо.
И тоя е прав за изхвърлянето, но и това няма отношение към цената на газа.
Сигурността на света в частност Европа е във взаимно изгодното сътрудничество. Това е идеята на свободната търговия, глобалното село и т.н. глобални идеи.Включително и отживелия си времето комунизъм.Та тая идея за взаимно изгодната търгови съществува от хиляди години.Чингиз хан е налагал със сила властта си само там където не са допускани търговците му. Търговията носи развитието на света от както съществуват човешки общества. Когато някой със сила, разбирай санкции, се опита да пречи на съвместните взаимоизгодни търговски отношения винаги се стига до военни конфликти.Войната е продължение на политиката. Тя пък на икономиката. Елементарна логика, но е непостижима за големия ти интелект.
Та сигурността на Европа ще е най-голяма ако Русия има интерес Европа да се развива и да е добър клиент и доставчик.Всичко различно от това не само не дава сигурност, но и създава реална опасност от неприятелски действия. Проблемът е , че Руския интерес не съвпада с тоя на Британската империя. Ама и това е сложно за загладени до блясък мозъци.
п.п. Защо Русия и Китай не воюват? Защото имат взаимна изгода и тя е по-голяма от конфликтните точки. Е по тая причина въпреки обтегнатите отношени Китай и Индия не воюват.Тия държави са решили чрез БРИКС да са си взаимно полезни. Виждаме сегашните опити на Британската империя да се разправи със света на части.Първо Русия. После Китай. И така до край.Това ще доведе само до самоизолиране от останалия свят.За съжаление нашите политици пак ни набутаха на губещата страна.
Забележка:Това не го пиша за тебе.Не ти е по капацитета.Просто ползвам тъпия ти лозунг за повод.:laughing:
https://anavtograf72.ru/bg/state--ro...iz-evreiskogo/
,,Сега слугите и предшествениците на антихриста са издигнали нови идоли за задължително световно поклонение: „мир и сигурност“, „борба с международния тероризъм и екстремизъм“, „устойчиво развитие“, „електронни правителствени услуги“, „подобряване на качеството на живот ”,„ електронна демокрация ”,„ Толерантност ”и др. Заедно с вече познатото - „демокрация“, „общочовешки ценности“ и „нов световен ред“ - тези понятия буквално се забиват в масовото съзнание с помощта на дезинформация от печатни и електронни средства за масова информация, използващи специални технологии за програмиране на хора.
Така се формират митове, които не отговарят на реалността; понятията за истина, доброта и справедливост се изтриват; истинският смисъл на събитията се изкривява; фалшивите образи се преподават и фалшивите мисли се имплантират в огромен брой хора.
С този метод за контрол на масовото съзнание повечето хора губят ориентация, волята им се парализира. Те губят способността си да анализират правилно събитията, които се случват в света. Нещо повече, те не могат да дадат духовна оценка на тези събития. Изкривеното възприемане на реалността като правило ги принуждава да действат не само срещу собствените и националните си интереси, но и в ущърб на спасението на безсмъртната душа. Неслучайно, обсебен от нечист дух, който беше в припадък край светите мощи на монах Серафим Вирицки, изрева с гръмотевичен глас: „Всеки, който гледа телевизия, ще ни се поклони!“,,
Ха сега да видим дали китайците от Тайван са по-умни от украинците.
https://dariknews.bg/novini/biznes/p...ogynia-2311252
Има си някакъв ТАЕН план, който си се изпълнява и съм сигурен, че и да не бяха прее....ли Тръмп, пак щеше да я има войната/операция/. Явно пак ще си има патаклама в Тайван.
Друго ми чопли мозъка. Тези бежанци що се юрнаха по нашите държави!?!? В Украйна се води война/операция едва в 10% от територия. 'Що тия не ходят там, а се тровят с аналгин в Банско!?;) Та и тук си мисля, че е с някакъв план.
Има си план и за Украйна. Руснаците говорят за него почти седмица, но дали е вярно или не?
Става дума за следното:
Ако руснаците надделеят и тръгнат навътре, западната част на Украйна, взета от поляците след ВСВ да се отцепи и да мине към Полша, а долната част от Одеса към делтата на Дунав да мине към Румъния. И двете страни са членки на НАТО и в тези територии руснаците няма да могат да припарят. Рашките даже показаха някакъв план от 14 точки какви права ще получат поляците на тяхната територия. Анджей Дуда не случайно беше тия дни в Киев, А Путин събра четата на спявка.
И в това с бежанците има нещо, ама кога ли и от там ще се размирише? Жалко за тия жени и дечица.Мъжете в "мясорубку" ,така и казват на войната там.Жените и децата в мизерия в чужди страни.С курортите свърши.А сега? До кога държавата ще може да си разреши по 1200 лева на бежанец при заплата под 700 за 80% от работещите?
п.п.Тръмп като мъж и бизнесмен успя да спре програмата с ракетите на Северна Корея.Сегашния успя да "подготви" нов ядрен опит на корейците.Мъжете намират начин да се договорят.С джендъри договори не стават.
Всичко това е възможно ако не съществуват "украинците".Те вярват, че са родственици на викингите.И комай като такива се държат. Никой не ще да ги има в държавата си. Руснаците вече си казаха какво искат.Частта населена с "рускоезични".Това означава Украйна без море и промишленост.
Така е, но и на Русия запасите от жива сила, оръжие и джепане не са безгранични и в един момент тя ще трябва да изтупа от прахта стария плакат и да обяви война.
Прикачен файл 11292
И тогава ще стане страшно!
За руснаците войната е факт.Те воюват с целия Западен "демократичен" свят.Кога ще решат да освободят не само сънародницити си но и други"родственици" е въпрос на време и дипломация. Но нито едно от двете го няма в Запада.Та може и да приключим с живота на Земята в обозримо бъдеще.
https://rg.ru/2022/05/24/eks-gossekr...medium=desktop
https://ca.news.yahoo.com/kissinger-...o4WCZLtWyoGkIi
Дори и Кисинджър не подкрепя политиката на сегашните либeрасти в САЩ.
Не бойте се деца за утрешния ден!
Ето - един сее бяла детелина, друг зелен лук, трети червени домати - все емблематични за българите цветове. А и житце си садимо за лебо, слънчоглед за олиото.... Ще се намерят и няколко кисели ябълки за оцета и салатката за ракийката готова.
Онзи ден ме черпиха с превъзходни сърмички, завити в липови листа!
А бе ние се тревожим за света.За Еврогейския съюз, хАмерика. Знаем си , сме не изтребими. Хиляди години се мъчат да ни унищожат какви ли не "приятели"," освободители" и други "доброжелатели" .Ама що крах на империи сме видели-и... Да живеят ракийката, салатката и всички благи мезелъци!
Света си се развива нормално!
"Не спи дежурния по свят
той бди и препрочита Тютчев"....
Както се пееше в една песен.
Зеленски: Русия е впрегнала цялата си мощ в Донбас
Прочети още на: https://www.dnes.bg/top-novini/2022/05/25/zelenski-rusiia-e-vpregnala-cialata-si-mosht-v-donbas.531120Цитат:
Руските сили са убили най-малко 14 цивилни и са ранили още 15 по време на масови атаки в източните Луганска и Донецка област, които са във фокуса на най-скорошната руска офанзива, съобщи Ройтерс.
Тийнейджър уби 19 деца и двама възрастни в училище в Тексас
Прочети още на: https://www.dnes.bg/usa/2022/05/25/t...-teksas.531119Цитат:
Според сведенията, оповестени от губернатора на щата Грег Абът, извършителят е 18-годишен местен жител, идентифициран като Салвадор Рамос.
Кога ще ги стигнем Хамериканците?
Един тинейджър е по продуктивен от руската армия с всичките им супер оръжия!:laughing:
Какво му е нормалното? Когато една държавна политика се вдъхновява от Содом и Гомора, Божието наказание ,изпепеляване, може да дойде като ядрена ракета.Може би Руснаците ще се окажат Бичът Божий за поклонниците на Сатаната? Явно Библията не е случайна книга.;)
Точно така! В първия стих е възпят Създателят и потребителя. Има обаче и втори стих където възпява и собствените си желания:
"Хапни си теленце, хапни си
марули и прясна роса
ах как и на мен ми се иска
да клекна и аз да паса!"
Абе кажи му Трендафил и го остави!:P
Анджей Дуда си търси обещаните танкове от Германия.Полските танкове в Украйна, а в Полша? Да замениш стари Т 72-ки с нови Леопарди е добра сделка. Ама... То всичко що се обещава, ако се дава? Нещо като иракския дълг към България да не излезе на края?;)
https://www.welt.de/politik/ausland/...-Klarheit.html
А сега де? Лъжа? Пропаганда? Или истина?
https://avia.pro/news/neizvestnye-ev...urmoviki-su-25
По стар навик руснаците си го изкарват на нас или става нещо тайничко?:(
Не са тия самолети.Транспортирани са в Украйна в разглобен вид. Ако е истина? Това, което наблюдаваш трябва да са новите самолети с, които евентуално се заместват дарените.Ама да не стане като с танковете на Полша? Само да си го отнесем и от двете страни. Не, че ще е за първи път. ;)
Ами вземи и прочети нещо по-нормално и ще разбереш защо над цяла България има засилена летателна активност :) Въпреки че има една дума на английски която се казва "common sense" дори не ти е нужно да четеш, може да се досетихш и сам :)...
Но като гледам с каква настървеност пишете тук, някои хора, започвам да се чудя :) каква ви е мотивацията ..
Моите източници са такива от която набирам независима информация и мога да си направя сметката.. А не източници от типа на "бг мама каза че над България има интензивен трафик" :) Да кажем нешо такова
https://www.flightradar24.com/
Но затова трябва и да си го следил с времето и да знаеш какви са промените. Ти не само че добре различаваш звука на какви ли не самолети, но разбираш и най-вече от всичко :)) Ама ние сме така в България, широко скроени и специалисти в много области. Затова сме си докарали държавата до едно перфектно положение :)
Веднъж вече ти писах , че темата е създадена с цел конфликт.Започна се с явни манипулации и фалшификации. Ако някоя теза или информация не ти харесва обори я. "Не убивай вестоносеца."
п.п. Прави ми впечатление , че хора далеч от пчеларството се изявяват най-активно в теми създаващи раздори сред пчеларите. Може пък да избиват комплекси ? Знам ли?
Но само слепец не може да види, че след появата на тая тема пчеларските теми замряха.Може пък това да е била целта?:(
Пушек явно има. А огън?
https://dariknews.bg/novini/sviat/mi...krajna-2311705
Гледай македонска молитва.
На форума в Давос твоето мнение се припокрива само с това на един премиер и един милиардер но Кисинджър каза съвсем друго а тоя човек едва ли е путинист и русофил и веднага след този форум започна един обрат които ще е началото на края.Не за първи път големите едно говорят но друго правят.А човек да пропада за загубена кауза си е тъпо.
Ентусиазма май взе да се изчерпва. Идва времето на обективните анализи.
Евакуация, капитулация... Или как нещата за Украйна не изглеждат добре
На Запад намаляха новините за военни успехи на украинците
Прочети още на: https://www.dnes.bg/index/2022/05/28/evakuaciia-kapitulaciia-ili-kak-neshtata-za-ukraina-ne-izglejdat-dobre.531535
Битката в Черно море за зърното ще определи изхода на войната в Украйна?
Продоволствената криза изостря риториката
Прочети още на: https://www.dnes.bg/rusia/2022/05/28...ukraina.531498
Енергията която имаше от началото се губи. Ако украинците имаха по сериозни оръжия, или ако американците им бяха пратили преди 2 месеца оръжията които сега заявиха че ще пратят, нещата щяха да са по-различни. Тоест, ако някой в Украйна наистина вярваше, че Русия ще влезе с армия на тяхна територия, щяха да бъдат много по-подготвени.
Прекалено много смесвате темите, малко теории на конспирациите, още една наша черта българска, ние сме на едно от първите места в света при правени проучвания, относно тези вярвания, не ми се рови за изследването.
Относно вирусите и мутациите, учените предупреждават сигурно от повече от 20 години, че все по-смъртоности вируси ще идват .. Това се дължи на свиването на дивия свят, намесата на човека в природата, по - точно нейното унищожаване и намаляване естествените обитания на животинския свят. От там много по-лесно се получават тези мутации и смесване на животински и човешки вируси ..
Но ако искате, може да го пишите на новия "световен ред" и щом ви харесват конспирациите и упражненията в тази посока .. лошо няма ..
Тук не говорим за нещо отнесено, като призоваване на духове например. Така, както с доброжелателна насмешка ни причисляваш към хората, които живеят в някакъв техен си, глуповат, измислен свят, трябва да си даваш сметка, че вероятността всички, освен теб да са "изперкали" не е особено голяма...
Няма страшно, човек трупа знания и опит цял живот. Ще имаш хиляди възможности да разбереш, че живота наистина не е само черно и бяло и именно поради това хората толкоз лесно се подвеждат. Мислиш, че си изключение? Вервай си! И тук е както при болестите: Колкото повече болести преболедуваш успешно, толкова по-голям имунитет имаш. А някои от нас наистина доста сме лъгани. Естествено това не ни застрахова, но "Парен, каша духа!"...
И едва ли щеше да има съмнения, ако нямаше поводи за тях.
Не, не се мисля за изключение, просто такива изследвания съм гледал. Обаче това което казваш важи за голяма част от българите... Та не се мисля за изключение .. Няма нужда да вадите заключения от контекста. Никъде не съм написал подобно нещо. Съмненията ги разбирам, има ги във всички. Но не може поради тази причина, да правим толкова дълбоки размисли върху неща, които не се базират на факти. както и да е:)
Факти... Фактите, също могат до се тълкуват по различен начин, според разбиранията, вижданията и житейския опит на всеки един от нас.
Да говорим с неоспорими факти, които нямат нужда от доказване:
Факт-съществуването на ковид...
Факт-вирусните заболявания не се повлияват от лечение с антибиотици... А предписваните лечения на сигурно 90% от заболелите от ковид, неизменно включваха антибиотици... И от там още един факт- фармацевтичната индустрия се нуждае от болести,които да лекува, за да съществува...
Не съм писал отдавна тук и наистина се отклонихме много от темата, така че спирам.
Р.Р. Още един факт-време на изпитание и въвеждане на една ваксина- 5-7г. минимум. И пак факт- за няколко месеца създадени милиарди ваксини с все още неизвестни дългосрочни последици. И създадени не от Майка Тереза.:laughing:
Силата на една армия се определя не само от технологичното и числено състояние , но основно от бойния опит.Един гърмян струва колкото 100 не гърмяни. В момента руската групировка като численост е два до три пъти по-малочислена от украинските части.Създаването на локални подавящи числени превъзходства се учи във военната наука.Та ако пропуснем военния опит и наука Китай щеше да е най-голямата световна военна сила. Може да стане. Но след като отупа САЩ в спора за частта от Китай наречена Тайван. Дано ни се размине, това зрелище.
От това премерване на силите в Украйна достатъчно отнесохме.:(
Истина или лъжа?
https://glas.ru/politics/army/563089...urce=vitrina_0
Предпочитам да е лъжа, защото иначе това е най-грозното лице на войната.Подобно нещо няма оправдание.
Не са виновни жениците.Никой не казва как така се организира това масово бягство.Кой организира и плати транспорта? Дали не са ги излъгали , че отиват на курорт? Като гледам как у нас нагло ни лъжат и от всякъде ни промиват мозъците разни "Отворени общества" и "Демократични Българии" , и други педерунгелски организации напълно възможно е да са решили и тях да излъжат.
блестяща тактика https://fakti.bg/world/683085-ursula...po-skapo-video